BLACK FRIDAY je tu!⚡Platí do středy 10. 12. 2025
Sladká či jemně hořká chuť, kousek potěšení pomalu se rozplývající na jazyku. O čem je řeč? O čokoládě. To, že jí podlehnete, však nemusí být hříchem. Bez výčitek si můžete dopřát kvalitní čokoládou s vysokým obsahem kakaa a bez přidaného cukru. U té nevadí, že se vám nepodaří přestat uždibovat.

Výrazná chuť čokolády s 70 % obsahem kakaa.
59 Kč

Báječná 47 % čokoláda na vaření, nebo jen tak na mlsání.
49 Kč

Intenzivní s 85 % kakaa a jemná díky panamské odrůdě, slazená…
99 Kč

Tabulka hořké 70% čokolády, intenzivně hořký zážitek.
48 Kč

Novinka
Tabulka hořké čokolády se sušenými ostrými papričkami dodají…
89 Kč

70% hořká čokoláda s drcenými praženými mandlemi.
52 Kč

Lahodná s jemnou chutí a s 71 % kakaa, bez emulgátorů, sóji a slazená…
69 Kč 66 Kč -4 %

Ušlechtilá čokoláda s 85 % kakaa Amaribe zcela bez náhražek a…
136 Kč

Intenzivní a vyvážená čokoláda se 70% obsahem kakaa je sofistikovaně…
65 Kč

70% hořká čokoláda s drcenými lískovými oříšky.
49 Kč

Aromatická čokoláda s obzvláště vysokým obsahem kakaa z ostrova…
136 Kč

Jemná hořká čokoláda s vysokým podílem celých lehce pražených mandlí.
82 Kč

Novinka
Lahodné pecky z kvalitní tmavé pochoutky skvěle poslouží při pečení,…
95 Kč

Novinka
Vysoce kvalitní tabulka čokolády s obsahem kakaa 70 %, neobsahuje…
155 Kč 146 Kč -6 %

70% hořká čokoláda s konopnými semínky.
62 Kč

Čokoláda slazená xylitolem vhodná k mlsání bez výčitek.
52 Kč

Hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaové sušiny nejméně 50 %.

Čokoláda s nejjemnějším Arriba kakaem a sušenými ostrými papričkami,…

Jemná hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa slazená přírodním…

Hořká čokoláda s kakaovými zrny a stévií, bez přidaného cukru, vhodná…

Jemná hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa ovoněná pomerančovou…

Jemná s velmi jemně mletými oříšky (oříškovou pastou), slazená…

Čokoládě z nejjemnější kakaa, které pocházející přímo od malých…
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.
Kategorii Čokolády najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.