Tabulka hořké čokolády s rozinkami a rumovou příchutí, zaručeně…
65 Kč
Luxusní belgická mléčná čokoláda se stévií, bez přidaného cukru.
99 Kč
Mléčná čokoláda s obsahem kakaové sušiny nejméně 30%.
84 Kč
Hořká čokoláda se sladidly, bez přidaného cukru, vhodná pro diabetiky.
82 Kč
Vynikající hořká čokoláda s velmi jemně mletými oříšky (oříškovou…
69 Kč
Bílá čokoláda bez jakýchkoli emulgátorů, třtinového cukru z Paraguaye…
86 Kč
Čokoládové lentilky bez přidaného cukru.
34 Kč
Vynikající čokoláda v BIO kvalitě ze dvou vrstev, mléčné s espressem…
56 Kč
70% hořká čokoláda s drcenými praženými mandlemi.
36 Kč
Jemná hořká čokoláda plněná voňavou náplní z černého rybízu a slazená…
62 Kč
Čokoláda slazená xylitolem vhodná k mlsání bez výčitek.
47 Kč
Směs bílé čokolády s mandlemi a mrazem sušenými malinami.
179 Kč
Kvalitní bílá čokoláda v podobě peciček.
186 Kč
Čokoládové mléčné jazýčky, mlsání nejen pro děti.
34 Kč
Lízátko z bílé čokolády z ekologického zemědělství.
55 Kč
Křupavá bílá čokoláda výrazně kakaově mléčné chuti (29 % kakaového…
62 Kč
Hořká čokoláda s kakaovými zrny a stévií, bez přidaného cukru, vhodná…
85 Kč
Čokoláda s nejjemnějším Arriba kakaem a sušenými ostrými papričkami,…
65 Kč
Mléčná čokoláda s kukuřičnými lupínky, obsah kakaové sušiny nejméně…
80 Kč
Hořká čokoláda na vaření s obsahem kakaa 70 %, neobsahuje žádné…
99 Kč
Tmavá mléčná čokoláda s vysokým obsahem kakaa, která je slazena…
65 Kč
Tmavá čokoláda s vyšším procentem kakaa, intenzivnější a s jedinečnou…
69 Kč
Low carb kvalitní hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa v podobě…
199 Kč
Sladká či jemně hořká chuť, kousek potěšení pomalu se rozplývající na jazyku. O čem je řeč? O čokoládě. To, že jí podlehnete, však nemusí být hříchem. Bez výčitek si můžete dopřát kvalitní čokoládou s vysokým obsahem kakaa a bez přidaného cukru. U té nevadí, že se vám nepodaří přestat uždibovat.
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku. Je považována za antidepresivum – může být dobrým prostředkem proti chmurám a špatné náladě. Kromě toho je spolehlivým afrodiziakem.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.
Kategorii Čokolády najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.