◉
Navíc sleva 10 %
Čokoládová tyčinka bez přidaného cukru.
28 Kč
Čokoláda slazená xylitolem vhodná k mlsání bez výčitek.
56 Kč
Hořká čokoláda s obsahem kakaa 68 % zjemněná přepuštěným máslem s…
69 Kč
Velmi jemná výběrová čokoláda s výraznou vanilkovou vůní. Tato…
75 Kč 69 Kč -8 %
Tato bílá čokoláda na vaření je tak chutná, že málokdo odolá, aby ji…
99 Kč
Oříškový bílý nugát s kousky oříšků v karamelu je vhodný pro vegany,…
59 Kč
Kvalitní bílá čokoláda v podobě peciček.
279 Kč
Hořká čokoláda s celými praženými jádry lískových ořechů 25% a…
49 Kč
Jemná hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa ovoněná pomerančovou…
59 Kč
Vysoce kvalitní belgická bílá čokoláda bez přidaného cukru, vhodná…
99 Kč
Jemná mléčná čokoláda slazená přírodním třtinovým cukrem, ovoněná…
49 Kč
Mléčná čokoláda s celými praženými jádry lískových ořechů 25% a…
44 Kč
Čokoládová nugátová tyčinka s rýžovým mlékem, s křupavými kousky…
25 Kč 23 Kč -8 %
Tmavá mléčná čokoláda s vysokým obsahem kakaa, která je slazena…
65 Kč
Mléčná čokoláda s barevným dekorem v dárkové kazetě.
102 Kč
Směs bílé čokolády s mandlemi a mrazem sušenými malinami.
179 Kč
Vynikající hořká čokoláda s velmi jemně mletými oříšky (oříškovou…
69 Kč
Čokoláda obsahuje dvě vrstvy, hořká nugátová čokoláda s pastou z…
55 Kč
Bílá čokoláda neobsahuje kakaovou hmotu, nýbrž kakaové máslo, slazená…
50 Kč
Low carb kvalitní mléčná čokoláda s vysokým obsahem kakaa v podobě…
196 Kč
Výrazná chuť čokolády s 85 % obsahem kakaa.
52 Kč
Bílá čokoláda s celými praženými jádry lískových ořechů 25% a…
49 Kč
Tmavá čokoláda s vyšším procentem kakaa, intenzivnější a s jedinečnou…
69 Kč
Sladká či jemně hořká chuť, kousek potěšení pomalu se rozplývající na jazyku. O čem je řeč? O čokoládě. To, že jí podlehnete, však nemusí být hříchem. Bez výčitek si můžete dopřát kvalitní čokoládou s vysokým obsahem kakaa a bez přidaného cukru. U té nevadí, že se vám nepodaří přestat uždibovat.
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.
Kategorii Čokolády najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.