BLACK FRIDAY je tu!⚡Platí do středy 10. 12. 2025
Sladká či jemně hořká chuť, kousek potěšení pomalu se rozplývající na jazyku. O čem je řeč? O čokoládě. To, že jí podlehnete, však nemusí být hříchem. Bez výčitek si můžete dopřát kvalitní čokoládou s vysokým obsahem kakaa a bez přidaného cukru. U té nevadí, že se vám nepodaří přestat uždibovat.

Tabulka mléčné čokolády s motivem Vánoc od Josefa Lady.
50 Kč

Tabulka hořké 70% čokolády s motivem Vánoc od Josefa Lady.
62 Kč

Lahodná s jemnou chutí a s 71 % kakaa, bez emulgátorů, sóji a slazená…
69 Kč 66 Kč -4 %

Novinka
Jemná tabulka slazená přírodním třtinovým cukrem, která neobsahuje…
75 Kč

Novinka
Jemná tabulka bílé čokolády s 29 % kakaového másla s rýžovými křupíky…
80 Kč

Tmavá mléčná čokoláda s vysokým obsahem kakaa, která je slazena…
86 Kč

Novinka
Tabulka hořké čokolády se sušenými ostrými papričkami dodají…
89 Kč

Intenzivní s 85 % kakaa a jemná díky panamské odrůdě, slazená…
99 Kč

Jedinečná hořká čokoláda s 99 % kakaa a velmi intensivní chutí.
99 Kč

Prémiová lahůdka pro milovníky jemných chutí, příjemně sladký zážitek…
115 Kč

Sametově jemná tabulka s křupavými oříšky nabízí vyváženou chuťovou…
116 Kč

Prémiová lahůdka z kakaové hmoty s jemnými oříšky, vhodná k přímé…
122 Kč

Tabulka s plnou chutí a jemnými tóny nabízí harmonický zážitek pro ty…
123 Kč

Aromatická čokoláda s obzvláště vysokým obsahem kakaa z ostrova…
136 Kč

Intenzivní tabulka čokolády s ovocnými tóny nabízí vyvážený chuťový…
137 Kč

Pod vrstvou sametově jemné bílé čokolády se ukrývají křupavé plátky…
146 Kč

Každý kousek této čokolády je perfektní rovnováhou mezi citrusovým…
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.
Kategorii Čokolády najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.