Sladká či jemně hořká chuť, kousek potěšení pomalu se rozplývající na jazyku. O čem je řeč? O čokoládě. To, že jí podlehnete, však nemusí být hříchem. Bez výčitek si můžete dopřát kvalitní čokoládou s vysokým obsahem kakaa a bez přidaného cukru. U té nevadí, že se vám nepodaří přestat uždibovat.

Exkluzivní mléčná s pistáciemi, která vás zavede na orientální cestu…
124 Kč

Tabulka mléčné čokolády s motivem Vánoc od Josefa Lady.
50 Kč

Osmnáct neapolitánek z mléčné čokolády s vánočními motivy Josefa Lady.
89 Kč

Čokoládové jazýčky se sametovými tóny mléčné čokolády a s motivem…
64 Kč

Výrazná chuť čokolády s 70 % obsahem kakaa.
59 Kč

Báječná 47 % čokoláda na vaření, nebo jen tak na mlsání.
49 Kč

Čokoládové mléčné jazýčky, mlsání nejen pro děti.
37 Kč

Sametově mléčná čokoláda.
44 Kč

Jemná mléčná čokoláda plněná lísko-oříškovým krémem.
59 Kč

Luxusní belgická mléčná čokoláda se stévií, bez přidaného cukru.
129 Kč

Tabulka hořké 70% čokolády, intenzivně hořký zážitek.
48 Kč

Čokoláda s velmi vysokým obsahem kakaa s jemnou chutí díky použitému…
95 Kč

Novinka
Kvalitní mléčná čokoláda s vysokým obsahem kakaové sušiny 32 % pro…
80 Kč

Intenzivní s 85 % kakaa a jemná díky panamské odrůdě, slazená…
99 Kč

Výrazná chuť čokolády s 85 % obsahem kakaa.
65 Kč

Tabulka hořké 70% čokolády s motivem Vánoc od Josefa Lady.
62 Kč

Jemná hořká čokoláda s vysokým podílem celých lehce pražených oříšků.…
86 Kč

Klasická 52 % hořká čokoláda plněná krémem z lanýžů a bez přídavku…
59 Kč

Arašídy v křupavém čokoládovém kabátku bez přidaného cukru, slazené…
40 Kč

70% hořká čokoláda s drcenými praženými mandlemi.
52 Kč

Tabulka s plnou chutí a jemnými tóny nabízí harmonický zážitek pro ty…
123 Kč

Jemná sladká vrstva s kousky máslových sušenek spekulaas a voňavým…
76 Kč

Jemná mléčná čokoláda se smetanou a vysokým podílem křupavých lehce…
79 Kč
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.
Kategorii Čokolády najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.