Sladká či jemně hořká chuť, kousek potěšení pomalu se rozplývající na jazyku. O čem je řeč? O čokoládě. To, že jí podlehnete, však nemusí být hříchem. Bez výčitek si můžete dopřát kvalitní čokoládou s vysokým obsahem kakaa a bez přidaného cukru. U té nevadí, že se vám nepodaří přestat uždibovat.

Exkluzivní mléčná s pistáciemi, která vás zavede na orientální cestu…
124 Kč

Osmnáct neapolitánek z mléčné čokolády s vánočními motivy Josefa Lady.
89 Kč

Výrazná chuť čokolády s 70 % obsahem kakaa.
59 Kč

Tabulka mléčné čokolády s motivem Vánoc od Josefa Lady.
50 Kč

Čokoládové jazýčky se sametovými tóny mléčné čokolády a s motivem…
64 Kč

Báječná 47 % čokoláda na vaření, nebo jen tak na mlsání.
49 Kč

Čokoládové mléčné jazýčky, mlsání nejen pro děti.
37 Kč

Sametově mléčná čokoláda.
43 Kč

Luxusní belgická mléčná čokoláda se stévií, bez přidaného cukru.
129 Kč

Tabulka hořké 70% čokolády, intenzivně hořký zážitek.
48 Kč

Čokoláda s velmi vysokým obsahem kakaa s jemnou chutí díky použitému…
95 Kč

Tabulka hořké 70% čokolády s motivem Vánoc od Josefa Lady.
62 Kč

Výrazná chuť čokolády s 85 % obsahem kakaa.
65 Kč

Intenzivní s 85 % kakaa a jemná díky panamské odrůdě, slazená…
99 Kč

Jemná mléčná čokoláda plněná lísko-oříškovým krémem.
59 Kč

Arašídy v křupavém čokoládovém kabátku bez přidaného cukru, slazené…
40 Kč

70% hořká čokoláda s drcenými praženými mandlemi.
52 Kč

Jemná sladká vrstva s kousky máslových sušenek spekulaas a voňavým…
76 Kč

Jemná mléčná čokoláda se smetanou a vysokým podílem křupavých lehce…
76 Kč

Prémiová vánoční tabulka čokolády s obsahem kakaa 32 % pro skutečné…
42 Kč

Tabulka s plnou chutí a jemnými tóny nabízí harmonický zážitek pro ty…
123 Kč

Intenzivní a vyvážená čokoláda se 70% obsahem kakaa je sofistikovaně…
65 Kč

Poctivá řemeslná čokoláda s jemnou chutí je obohacena o včelí…
144 Kč
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.
Kategorii Čokolády najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.