Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

SARIDON® 20 tablet

95
12
starstarstarstarstar  95 %
SARIDON® 20 tablet
Saridon je kombinované analgetikum, určené k mírnění bolesti hlavy, zubů, dále např. menstruačních či pooperačních bolestí.

Čtěte pečlivě příbalovou informaci! Saridon® je lék k vnitřnímu užití. Více informací
Kód výrobku: 13905
Běžná cena: 129 Kč (ušetříte: 23 Kč = 18 %)
Cena s DPH: 106 Kč
Dostupnost: skladem
Odešleme ze skladu: Středa 7.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku SARIDON® 20 tablet

(95 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
marsed(18.11.2016)starstarstarstarstar

Saridon užívam veľa rokov,trpela som veľmi silnými bolesťami hlavy-migrénami-bežné tabletky proti bolesti hlavy mi nezaberali,až som si raz kúpila tieto tabletky,ktoré mi zabrali.Odvtedy proti bolestiam používam len SARIDON.U nás však tabletky už nie je možné kúpiť,preto si ich kupujem takýmto spôsobom.Ďakujem

PRO: Saridon doporučujem,určite zaberie proti bolesti hlavy!
efka.off@seznam.cz(24.11.2015)starstarstarstarstar

zaneta.simeckova@centrum.cz(27.05.2015)starstarstarstarstar

pomáhá

felicitas50(06.03.2015)starstarstarstarstar

Pro: Pomáhá při bolestech hlavy. Proti: Dosti vysoká cena. 5 hvězdiček

petra.tobolikova@gmail.com(30.01.2015)starstarstarstar

evdvo@seznam.cz(09.12.2014)starstarstarstarstar

chottovavendula(17.10.2014)starstarstarstarstar

r.uncovsky@gmail.com(29.01.2014)starstarstarstarstar

Bohunka.Hankova(14.09.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(19.04.2013)starstarstarstarstar

Při bolesti hlavy je tohle, pro mě, nejlepší lék.

PRO: Ve velice krátké době zabere.
RadkaSm(05.03.2013)starstarstarstar

susu178(08.12.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(05.11.2012)starstarstar

výhodná cena

PRO: dobrý proti slabým bolestem hlavy
Ověřený zákazník(10.09.2012)starstarstarstarstar

Nejlépe působí na bolesti hlavy, tam je účinek největší. Dokonalost sama. Pokud Vás ale bolí záda, nečekejte zázraky.

PRO: Úleva od bolesti cca za 15 min
gigis(31.08.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(02.08.2012)starstarstarstarstar

pomáhá na bolest hlavy

Slávek(01.05.2012)starstarstarstar

Vyzkoušel jsem řadu přípravků proti bolesti, ale Saridon mi v současné době připadá jako nejlepší, z volně dostupných léků proti bolesti. Lze jej koupit bez lékařského předpisu.

PRO: Působí rychle proti bolesti (do 25 minut),rychlá a praktická aplikace, snadná dostupnost bez receptu.
PROTI: dost vysoká a stále stoupající cena.
Ověřený zákazník(08.04.2012)starstarstarstarstar

užívám ho již delší dobu,nedráždí žaludek

PRO: užívám ho na bolest hlavy, která po velmi krátké době odezní
Ověřený zákazník(16.10.2011)starstarstarstarstar

geniální!

Oznámit nežádoucí účinky
Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu