Přirozeně bezlepková celozrnná pohanková mouka je zdravou alternativou bílé mouky. Pečte, vařte, smažte a zahušťujte zdravěji.
Pohanková mouka z pohankových krup. Pohanka pro výrobu pohankové mouky Šmajstrla je loupaná výhradně mechanicky. Tento způsob (na rozdíl od termického loupání) je velmi šetrný a vede k zachování původních chuťových a výživových hodnot pohanky. Pohanková mouka je vhodná jako příměs do bílé mouky pro zvýraznění chuti a také jako výborné pojivo. Ve Francii se z pohankové mouky vyrábí tradiční palačinky - sladké crepes a slané galetts. Z pohankové mouky můžete připravit moučníky nebo ji použít k zahuštění polévek či omáček.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.