Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

PINOSOL 1X10ML Nosní kapky, roztok

94
20
starstarstarstarstar  94 %
Výrobek je už delší dobu nedostupný.
Objednali jsme ho, ale dodavatel
nám zatím nepotvrdil datum doručení
na náš sklad.
PINOSOL  1X10ML Nosní kapky, roztok
Přípravek se používá k léčbě rýmy a dalších zánětlivých onemocnění sliznice nosu, nosohltanu a u pacientů po chirurgických výkonech v nosní dutině. Více informací
Kód výrobku: 15274
Běžná cena: 69 Kč (ušetříte: 5 Kč = 7 %)
Cena s DPH: 64 Kč
Dostupnost: krátkodobě nedostupný
Přidat do oblíbených
Napište mi, až bude výrobek u dodavatele29 Kč za všechny druhy dopravy!

Recenze výrobku PINOSOL 1X10ML Nosní kapky, roztok

(94 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
Margarit(05.08.2016)starstarstarstarstar

Škoda, že už se nevyrábí!!!!!!!!!

Marta Krausová(25.04.2016)starstarstarstarstar

hickory@email.cz(22.02.2016)starstarstarstarstar

Pomáhá při svědění, pálení nosu od virů a bakerií, prostě nasadit, když cítíte v nose podivné pocity, že na vás něco leze. Při ucpaném už to asi moc nepomáhá, ale to i logicky. Jen dvě věci, jednak na noc není vhodný, spouštěl mi více hleny do krku a dusil mě. A jednak po několika dnech pak naopak jeho používání způsobuje bolesti nebo pálení v nose a je třeba ho zkusit vysadit a příznaky spíše zmizí.

PRO: Spouští rýmu, dezinfikuje nos.
PROTI: Na noc není dobrý, nebo se nevyspíte dobře. A po čtyřech, pěti dnech často sám působí příznaky virózy v nose, takže je třeba ho vysadit.
matouskovalidka(29.11.2015)starstarstarstarstar

chobotek(26.10.2015)starstarstarstarstar

lepad(20.08.2015)starstarstarstar

ottokolar(15.03.2015)starstarstarstarstar

Marcela Bílková(19.12.2014)starstarstarstarstar

Isis(25.06.2014)starstarstarstarstar

rEvO(18.03.2014)starstarstarstar

JarkaJ(17.01.2014)starstarstarstarstar

Iveta(11.05.2013)starstarstarstarstar

mnichbub(10.05.2013)starstarstarstarstar

janakacerka(19.03.2013)starstarstarstar

tonka_2011(26.02.2013)starstarstarstar

erika(10.02.2013)starstarstarstarstar

elibaba(07.01.2013)starstarstarstarstar

Díky obsahu aromatických olejů je výborný na inhalaci (2-3 kapky do horké vody a napařit pod ručník). Usnadňuje vykašlávání, pomáhá uvolnit nos a dutiny.

Ověřený zákazník(19.10.2012)starstarstarstarstar

Doporučuji

PRO: Nejlepší hojící kapky do nosu proti rýmě tuzemská výroba
PROTI: -
LOTTA(29.09.2012)starstarstarstarstar

jamavo(21.08.2012)starstar

Ověřený zákazník(01.06.2012)starstarstarstarstar

na rýmu u dospělých jednoznačná volba

Ověřený zákazník(25.02.2012)starstarstarstarstar

doporučuji

PRO: na přírodní bázi příjemný do nosu vhodný i pro těhotné a kojící matky
Hana Dolejšová(22.01.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(19.12.2011)starstarstarstarstar

100%

PRO: Přírodní, příjemný a účinný přípravek bez vedlejších účinků
Sluníčko(17.08.2011)starstarstarstarstar

Doporučuji. Fakt je dobrý.

PRO: Bylinky, bylinky a bylinky v oleji. Uvolnuje noc, snadno se s ním dýchá - vhodný ihned při začátku nachlazení a dá se používat dlouhodobě.
PROTI: Používáme ho tak často, že rychle mizí. Nemám výhrady ke kvalitě výrobku.
Oznámit nežádoucí účinky
Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu