Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Allnature

PINOSOL 1X10ML Nosní kapky, roztok

94
20
starstarstarstarstar  94 %
Výrobek je už delší dobu nedostupný.
Objednali jsme ho, ale dodavatel
nám zatím nepotvrdil datum doručení
na náš sklad.
PINOSOL  1X10ML Nosní kapky, roztok
Přípravek se používá k léčbě rýmy a dalších zánětlivých onemocnění sliznice nosu, nosohltanu a u pacientů po chirurgických výkonech v nosní dutině. Více informací
Kód výrobku: 15274
Běžná cena: 69 Kč (ušetříte: 5 Kč = 7 %)
Cena s DPH: 64 
Dostupnost: krátkodobě nedostupný
Přidat do oblíbených
Napište mi, až bude výrobek u dodavatele29 Kč za všechny druhy dopravy!

Recenze výrobku PINOSOL 1X10ML Nosní kapky, roztok

(94 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
Margarit(05.08.2016)starstarstarstarstar

Škoda, že už se nevyrábí!!!!!!!!!

Marta Krausová(25.04.2016)starstarstarstarstar

hickory@email.cz(22.02.2016)starstarstarstarstar

Pomáhá při svědění, pálení nosu od virů a bakerií, prostě nasadit, když cítíte v nose podivné pocity, že na vás něco leze. Při ucpaném už to asi moc nepomáhá, ale to i logicky. Jen dvě věci, jednak na noc není vhodný, spouštěl mi více hleny do krku a dusil mě. A jednak po několika dnech pak naopak jeho používání způsobuje bolesti nebo pálení v nose a je třeba ho zkusit vysadit a příznaky spíše zmizí.

PRO: Spouští rýmu, dezinfikuje nos.
PROTI: Na noc není dobrý, nebo se nevyspíte dobře. A po čtyřech, pěti dnech často sám působí příznaky virózy v nose, takže je třeba ho vysadit.
matouskovalidka(29.11.2015)starstarstarstarstar

chobotek(26.10.2015)starstarstarstarstar

lepad(20.08.2015)starstarstarstar

ottokolar(15.03.2015)starstarstarstarstar

Marcela Bílková(19.12.2014)starstarstarstarstar

Isis(25.06.2014)starstarstarstarstar

rEvO(18.03.2014)starstarstarstar

JarkaJ(17.01.2014)starstarstarstarstar

Iveta(11.05.2013)starstarstarstarstar

mnichbub(10.05.2013)starstarstarstarstar

janakacerka(19.03.2013)starstarstarstar

tonka_2011(26.02.2013)starstarstarstar

erika(10.02.2013)starstarstarstarstar

elibaba(07.01.2013)starstarstarstarstar

Díky obsahu aromatických olejů je výborný na inhalaci (2-3 kapky do horké vody a napařit pod ručník). Usnadňuje vykašlávání, pomáhá uvolnit nos a dutiny.

Ověřený zákazník(19.10.2012)starstarstarstarstar

Doporučuji

PRO: Nejlepší hojící kapky do nosu proti rýmě tuzemská výroba
PROTI: -
LOTTA(29.09.2012)starstarstarstarstar

jamavo(21.08.2012)starstar

Ověřený zákazník(01.06.2012)starstarstarstarstar

na rýmu u dospělých jednoznačná volba

Ověřený zákazník(25.02.2012)starstarstarstarstar

doporučuji

PRO: na přírodní bázi příjemný do nosu vhodný i pro těhotné a kojící matky
Hana Dolejšová(22.01.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(19.12.2011)starstarstarstarstar

100%

PRO: Přírodní, příjemný a účinný přípravek bez vedlejších účinků
Sluníčko(17.08.2011)starstarstarstarstar

Doporučuji. Fakt je dobrý.

PRO: Bylinky, bylinky a bylinky v oleji. Uvolnuje noc, snadno se s ním dýchá - vhodný ihned při začátku nachlazení a dá se používat dlouhodobě.
PROTI: Používáme ho tak často, že rychle mizí. Nemám výhrady ke kvalitě výrobku.
Oznámit nežádoucí účinky

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

Mgr. Pavla Horáková
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu