Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

ESPUMISAN 40 mg 100 tobolek

93
39
starstarstarstarstar  93 %
ESPUMISAN 40 mg 100 tobolek
Hoďte nadýmání za hlavu. Espumisan je lék k odstranění zažívacích obtíží v důsledku nadměrného množství plynu v zažívacím traktu - nadýmání. Více informací
Kód výrobku: 11408
Běžná cena: 185 Kč (ušetříte: 26 Kč = 14 %)
Cena s DPH: 159 Kč
Dostupnost: Skladem do 24 hodin
Odešleme ze skladu: Pondělí 5.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku ESPUMISAN 40 mg 100 tobolek

(93 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
pavliklenka@seznam.cz(20.11.2016)starstarstarstarstar

janagabrielova@centrum.cz(02.08.2016)starstarstarstarstar

hrubesv1@seznam.cz(19.07.2016)starstarstarstarstar

nevada.l(09.03.2016)starstarstarstarstar

lepad(07.03.2016)starstarstarstarstar

ireenaa(01.11.2015)starstarstarstarstar

axyk(12.08.2015)starstar

pavka(25.06.2015)starstarstarstarstar

nesmí chybět v domácí lékárně, opravdu funguje

michal999(08.06.2015)starstarstarstarstar

Sokolicekjosef1@seznam.cz(10.05.2015)starstarstarstarstar

jana.havrlikova@centrum.cz(22.01.2015)starstarstarstarstar

Ffffound(11.09.2014)starstarstarstarstar

sasankacz@seznam.cz(08.09.2014)starstarstarstarstar

denisa.kyptova@seznam.cz(24.07.2014)starstarstarstarstar

fronekl(16.05.2014)starstarstarstarstar

michalreznar(16.04.2014)starstarstarstarstar

alenka35(04.02.2014)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(14.12.2013)starstarstarstarstar

MartaLaz(01.12.2013)starstarstarstarstar

hadrabova.j(03.10.2013)starstarstarstarstar

daniela77(18.09.2013)starstarstarstarstar

pomáhá

safarikova(04.09.2013)starstarstar

kravarova.h(25.05.2013)starstarstar

Ověřený zákazník(13.04.2013)starstarstarstarstar

Vynikající

Rusníková(26.03.2013)starstarstarstarstar

Luna(04.03.2013)starstarstarstar

mopetra(15.01.2013)starstarstarstarstar

mandlicek(14.01.2013)starstarstarstar

pomuze, kdyz je potreba

Gabimen(02.01.2013)starstarstarstarstar

susu178(08.12.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(03.12.2012)starstarstarstarstar

+

Roman(20.11.2012)starstarstarstarstar

Pokud nestačí jedna kulička dá se přidat druhá a pak již působí spolehlivě. Trpím na nadýmání, používám jej už 2 roky, možná že i déle bez vedlejších účinků. Při nadýmání si vezmu jednu kuličku, obyčejně tak za hodinu začne působit, pokračuje-li nadýmání, což je velice zřídka vezmu si druhou kuličku. Byl jsem v nemocnici na různých zákrocích a i tam to bylo užitečné. Upouštět doktorům na operačním stole pod nos není to nejlepší. Ostatně oni to v nemocnici znají a při těchto potížích sami Espumisan podají. Použil jsem i jiný přípravek s dvojnásobným obsahem účinné látky před cestou vlakem. Působil jako projimadlo a polovinu cesty jsem proseděl ve vlaku na záchodě. Naštěstí to bylo v létě a podařilo se mně vyprázdnit než jsem dojel do cíle. Na sobě vedlejší účinky nepozoruji, nevím jak je tomu u jiných. Při nižší ceně, by Espumisan asi doznal většího rozšíření zvláště mezi staršími. Je to škoda, protože je opravdu dobrý.

PRO: Opravdu funguje, Většinou stačí jedna kulička.
PROTI: Nesmíte rozkousat, může v tom případě působit jako projímadlo. Mohl by být levnější. Na nadýmání jsou choulostivější starší. Cena asi brání u důchodců většímu rozšíření.
docekalovajana@email.cz(29.10.2012)starstarstarstarstar

Kateřina Hubená(18.09.2012)starstarstarstarstar

elcabejby(20.08.2012)starstarstarstarstar

latalova(19.08.2012)starstarstarstarstar

Hana(19.08.2012)starstarstarstar

úleva od nadýmání

kamgenet(28.07.2012)starstarstarstarstar

Super věc!

mjacek(04.05.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(06.03.2012)starstarstarstarstar

s produktem jsem spokojená ja potřeba ho mít vždy po ruce

PRO: je to výhodné
sejdova.hana@centrum.cz(20.01.2012)starstarstarstarstar

-

PRO: -
PROTI: -
Marcela(19.11.2011)starstar

Koupila jsem si tento preparát z důvodu, že nebyl Lefax.

PRO: Na tento produkt je častá reklama v televizi.Koupila jsem si ho proto, že nebyl k dostání preparát (žvýkací tablety), který běžně užívám a jsem s ním spokojena.
Miroslava(28.08.2011)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(06.07.2011)starstar

používám jej pravidelně delší dobu

PRO: pomáhá při mých zdarvotních problémech
PROTI: nevím
Ružena(03.07.2011)starstarstarstarstar

Moc zkušeností s ním nemám, koupila jsem jej na zkoušku, protože mívám někdy potíže přísl. rázu

PRO: pomáhá při potížíchje dobré mít ho v lékárničcena základě reklamy a při poptávce člena rodiny, jestli jej mám
Ověřený zákazník(26.06.2011)starstarstar

Používám hlavně při cestování a účinkuje dobře

PRO: je účinný
Picrochol(12.01.2011)starstarstarstarstar

Soňa(24.11.2010)starstarstarstarstar

Luciiik(09.11.2010)starstarstarstarstar

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu