Červená čočka zbavená slupky vhodná do salátů i sladkých jídel.
Produkt je dočasně nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Dýni umyjte, vydlabejte semínka a nakrájejte na měsíčky. Smíchejte se 2 lžícemi oleje, hrubozrnnou solí, provensálským kořením a pečte do měkka při 170 °C. Cibuli nakrájejte nahrubo a osmahněte na oleji. Přidejte červenou čočku, badyán, skořici, zázvor, osmahněte a zalijte 1 litrem vody. Vařte asi 15 minut. Z vývaru vyjměte koření, přidejte upečenou dýni, povařte a rozmixujte do hladkého krému. Polévku zjemněte na talíři rostlinnou smetanou a posypejte opraženým sezamovým semínkem.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.