Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

FYTOFONTANA Citrovital kapky 25 ml

83
8
starstarstarstarstar  83 %
akceFYTOFONTANA Citrovital kapky 25 ml
Výtažek z jadérek grapefruitu, která mají antimikrobiální vlastnosti. Působí příznivě při nachlazení a trávicích potížích. Více informací
Kód výrobku: 44905
Běžná cena: 168 Kč (ušetříte: 19 Kč = 11 %)
Cena s DPH: 149 Kč
Dostupnost: do 2 dnů
Odešleme ze skladu: Úterý 13.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku FYTOFONTANA Citrovital kapky 25 ml

(83 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
jeel78(13.12.2015)starstarstarstar

skrdlova.Petra@seznam.cz(08.01.2015)starstarstarstar

lea1(15.08.2014)starstarstarstar

pepsinka206(04.03.2013)starstarstarstar

tomas.rusy@centrum.cz(12.09.2012)starstarstarstarstar

užívám pravidelně, fungují:-)

simuiv(24.08.2012)starstarstarstarstar

damijana(02.08.2012)starstar

Petra(05.07.2012)starstarstarstarstar

jsou úplně na vše- bomba

Radana Zemánková(12.02.2012)starstarstarstar

velmi mně zaujala kniha k tomuto produktu...přes 20 let pracuji s Alternativní medicínou,včetně masáží a chemie těla...tedy krevní skupiny,je to chemie těla,která je dána a nedá se měnit...to tnamená,že nomohou všichni jíst stejné potraviny... a tak vím,jaké nemoci,či potíže lidé mají...mé zkušenosti jsou velmi pozitivní i přes počáteční nevolnost,kdy se tělo vlastně zbavuje toxinů,bakterií,zánětů...je to dlouhodobý proces čištění a ozdravění těla...zrovna tak jako jeho zněčišťování,v průběhu let od samého narození...a dle konkurenčních různých produktů,které mají podobné výsledky...je tento cenově a aplikací,velmi dostupný...tedy levný,na to jaké množství semínek Grepu se musí zpracovat...až 100kg...různých produktů mi prošlo rukama i ústy...nemusí být dobré vše co je drahé...naprosto se dá srovnat i s levnějšími produkty

PRO: snadná aplikace,věřím výzkumu...pro zdravotní důvody svých zákazníků...nebo jako nízké dávkování prevence
Ověřený zákazník(11.12.2011)starstarstarstarstar

Všestranné použití v domácnosti, v zimě, kdy jsme zavření v panelácích s novými neprodyšnými okny, takl zabraňuje plísni jak u lidí tak u kytek

Ověřený zákazník(28.09.2011)starstarstarstar

na zvýšení imunity dobré, osobně mám problém s mandlemi a bolestí v krku a je to mnohem lepší

Ověřený zákazník(07.09.2011)starstarstarstar

Sice chutnají odporně, ale zaberou :)

Dresseslover(21.04.2010)starstarstarstar

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu