Oblíbené položky

Úvodní strana » Výživa a hubnutí » Bezlepkové potraviny » Bezlepkové směsi na chléb

LABETA Dýňový chléb bez lepku 550 g

Kód výrobku: 444036

Vylepšená směs pro přípravu bezlepkového dýňového chleba je z rýžové a kukuřičné mouky. Balení obsahuje 10 % dýňových semínek a droždí. 

Více informací

47 (0,09 Kč/g)

Skladem už jen 1 - 2 kusy

Dnes odešleme, zítra u vás.

Dnes odešleme, zítra u vás.

Doprava až domů už od 29 Kč, nad 1500 Kč zdarma

Přidejte ještě


Načítám
Podrobné informace
Recenze
Diskuze

Podrobné informace

Podrobné informace LABETA Dýňový chléb bez lepku 550 g

Vylepšená směs pro přípravu bezlepkového dýňového chleba je z rýžové a kukuřičné mouky. Balení obsahuje 10 % dýňových semínek a droždí. 

Informace o produktu

Výrobce: LABETA, a.s.
Značka: LABETA
Kód výrobku: 444036
Kód EAN: 8594009166390
Držitel rozhodnutí: LABETA, a.s.

Popis

Pro chvíle, kdy se vám nechce vařit, je ideální mít po ruce čerstvé pečivo. Pokud vás ale už omrzelo kupované bezlepkové pečivo, jednoduše si připravte vylepšenou variantu, a to náš nový bezlepkový dýňový chléb. A kdybyste jej chtěli náhodou chtěli čas od času ozvláštnit, přidejte do něj nasekané vlašské ořechy, které ještě zvýrazní jeho chuť. Připravte se ovšem na to, že k němu ani nestihnete připravit pomazánku, jak se po něm rychle slehne zem!

Balení obsahuje

540 g směsi a 10 g sušeného droždí.

K tomu přidáte

Pouze vlažnou vodu.

Návod k použití

Oba sáčky smícháme, přidáme 380 ml vlažné vody. Elektrickým hnětačem v míse vypracujeme těsto, které vložíme do vymazané a bezlepkovou moukou vysypané chlebíčkové (nebo menší dortové) formy a necháme v teple 60–75 minut kynout. Pečeme při teplotě 170–180 °C asi 60 minut.

Použití pro domácí pekárny - Do domácí pekárny nalijeme 380 ml vlažné vody (nepoužívejte vody více než je doporučené množství, těsto při míchání řídne). Nasypeme směs na chléb, přidáme sušené droždí a zapneme program s dobou trvání cca 2 hodiny (Rychlý, Sprint, Gluten free, apod.). Doporučujeme po zamíchání těsto ze stran stáhnout stěrkou ke středu. Pekárna zajistí zamíchání, vykynutí a upečení chleba bez práce.

  

Labeta radí, jak na to

Do směsi můžeme přidat 50 g nasekaných vlašských ořechů.

Složení

Bramborový škrob, rýžová mouka, semena tykve (dýně) 10 %, kukuřičná mouka, kukuřičný škrob, sušené droždí (pekařské droždí, emulgátor: sorbitanmonostearát), jedlá sůl, cukr, zahušťovadlo: guma guar, rostlinná vláknina, kmín, barvivo: amoniakový karamel, kyselina citronová.

Průměrné nutriční hodnoty

v suché směsi

  na 100 g
Energetická hodnota [kJ/kcal] 1584/
Tuky [g] 5,7
z toho nasycené mastné kyseliny [g] 1,0
Sacharidy [g] 73
z toho cukry [g] 2,0
Vláknina [g] 3,1
Bílkoviny [g] 6,3
Sůl [g] 1,6
Laktóza [g] < 0,01

Recenze

Recenze LABETA Dýňový chléb bez lepku 550 g

Diskuze

Diskuze LABETA Dýňový chléb bez lepku 550 g

 

Mohlo by vás zajímat


Načítám

Nejprodávanější značky

Výhodné nabídky už nemusíte hledat

pošleme vám je e-mailem :)

Zkuste to, odhlásit se koneckonců můžete kdykoli.
Nahoru
OK
Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Zjistit více
Zpracovávám