Lékárna.cz

Balzámy a vody po holení RYOR

RYOR Zpomalovač Růstu chloupků 200 ml

RYOR Zpomalovač Růstu chloupků 200 ml

Zpomalovač růstu chloupků obsahuje látky, které postupně oslabují…

90 % (2x)
Skladem více než 5 kusů

255 Kč

RYOR Balzám po holení 100 ml

RYOR Balzám po holení 100 ml RYOR Balzám po holení 100 ml

Jemný balzám určený ke každodenní péči o citlivou pokožku drážděnou…

Skladem už jen 3 - 5 kusů

165 Kč

Balzámy a vody po holení RYOR

Holení vousů je pro pokožku velký zásah a někdy se s ním nemusí tak lehce vyrovnat. Abyste předešli nepříjemnému svědění a nežádoucím pupínkům, používejte po každém holení balzám nebo vodu po holení. Holení totiž pleť zbavuje nejen vousů, ale i odumřelých kožních buněk, a funguje tak v podstatě jako peeling. Zároveň ale pleť značně vysušuje, a tak ji musíte dostatečně hydratovat. Balzámy a vody po holení o pleť pečují, regenerují ji a zmírňují podráždění.

Zásady bezbolestného holení

  • Pokožku před holením vyčistěte vhodnou pleťovou kosmetikou. Vousy tak nadzvednete a budou se lépe holit. Zároveň pleť očistíte od nečistot, a tím eliminujete riziko přenosu mikrobů.
  • Vždy používejte pěnu nebo gel na holení. Ale pozor, právě tyto přípravky mohou pleť hodně vysušovat, proto holená místa ihned po oholení pečlivě omyjte vodou.
  • Musíte mít dokonale ostrou žiletku. Čím tupější žiletka je, tím kůže více trpí a vy potom také. Doporučujeme také holit vousy vždy po směru růstu, nikoliv proti. Vousy mají pak větší tendenci k zarůstání.
  • Podrážděnou a vysušenou pokožku namažte balzámem po holení, který ji zklidní a vyživí. Nepoužívejte vody po holení s obsahem mentolu nebo alkoholu, které pokožku ještě více rozdráždí.

Co dalšího je dobré vědět o holení?

Holte se vždy po koupeli nebo sprše, když jsou vousy změklé. Snadněji se pak holí a vy potom nebudete muset řešit pupínky na obličeji.

Kategorii Balzámy a vody po holení najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk

DOPRAVA ZDARMA

k nákupu nad 599 Kč

Přihlaste se k odběru novinek
a slevový kód vám pošleme e-mailem.