Moje srdcovky

Úvodní strana » Výživa a hubnutí » Potraviny » Pudingy, krémy, pomazánky

AMYLON Puding čokoládový 40 g BIO

Kód výrobku: 454059

Sladký zákusek s čokoládovou příchutí v prášku, který se připravuje z mléka. Vhodný pro celiaky.

 

 

Více informací

12 Kč (0,30 Kč/g)

Skladem zítra

Ve středu 3. 6. odešleme, u vás ve čtvrtek 4. 6.

Ve středu 3. 6. odešleme, u vás ve čtvrtek 4. 6.

ZITENAX

Přidejte ještě


Načítám

Podrobné informace

Podrobné informace AMYLON Puding čokoládový 40 g BIO

Hotový puding je určen k rychlé spotřebě.

Výhody produktu

  • Velmi jednoduchá příprava a skvělá chuť.
  • Puding lze uvařit s různými druhy mléka.
  • Neobsahuje lepek, je vhodný pro bezlepkovou dietu.

Složení produktu

BIO kukuřičný škrob, BIO kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (min. 20 %).

Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 1405 kJ/ 331 kcal. Tuky 2,3 g z toho nasycené mastné kyseliny 1,4 g. Sacharidy 73 g z toho cukry < 0,5 g. Bílkoviny 4,8 g. Sůl 0,03 g.

Země původu

Česká republika

Jak se používá

Z odměřeného 1⁄2 l mléka odlijeme asi 2/3 do varné nádoby. Přidáme 2 lžíce cukru (cca 40g) a zahříváme k varu. Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku. Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty.

Na co si dát pozor

Spotřebujte nejlépe do: datum uvedeno na obalu. Určeno k dalšímu tepelnému zpracování.

Množství v balení

Balení obsahuje 40 g.

Skladování

Skladujte v suchu, nevystavujte přímému slunci.

 

Informace o produktu

Výrobce: Kyosun s.r.o.
Značka: AMYLON
Kód výrobku: 454059
Kód EAN: 8594006666466
Držitel rozhodnutí: Kyosun s.r.o.

Recenze

Recenze AMYLON Puding čokoládový 40 g BIO

Diskuze

Diskuze AMYLON Puding čokoládový 40 g BIO

 

Mohlo by vás zajímat


Načítám

Nejprodávanější značky

Výhodné nabídky už nemusíte hledat

pošleme vám je e-mailem :)

Zkuste to, odhlásit se koneckonců můžete kdykoli.
Nahoru
OK
Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Zjistit více
Zpracovávám