Lyofilizované mango neboli mango sušené mrazem.
Lyofilizace patří mezi nejkvalitnější způsoby sušení ovoce. Díky šetrné formě prudkého zmrazení a následného pomalého sušení ve vakuu se mango zbaví 95 % vody, aniž by však přišlo o důležité živiny, minerální látky, vitamíny a další cenné látky. Kromě nutričních hodnot si však mango sušené mrazem zachovává i svou typickou barvu i sladkou chuť, a to bez jakéhokoliv přidaného cukru.
Mango, lyofilizované plátky.
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota |
900 kJ/214 kcal |
Tuky |
1,9 g |
Sacharidy |
30,1 g |
Bílkoviny |
8,1 g |
Sůl |
0,00 g |
Skladujte v suchu při teplotě do +Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu. Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sezamu a skořápkových plodů.
Balení obsahuje 30 g.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.