Ovoce prudce zmrazeno a následně pomalu sušeno ve vakuu, díky tomu si zachovává svou chuť.
Skladem více než 5 kusů Pozítří odešleme, u vás v úterý 10. 9. (S přepravcem PPL o den dříve)
Lyofilizace patří mezi nejkvalitnější způsoby sušení ovoce. Díky šetrné formě prudkého zmrazení a následného pomalého sušení ve vakuu se zbaví 95 % vody, aniž by však přišlo o důležité živiny, minerální látky, vitamíny a další cenné látky. Kromě nutričních hodnot si však ovoce sušené mrazem zachovává i svou typickou barvu i sladkou chuť, a to bez jakéhokoliv přidaného cukru.
Mrazem sušené jahody.
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota | 1404 kJ/334 kcal |
Tuky |
3,1 g <0,1 g |
Sacharidy |
59 g |
Bílkoviny |
7,2 g |
Sůl | 0,03 g |
Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu. Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sezamu a skořápkových plodů.
Balení obsahuje 30 g.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.