Obalovací směs vhodná pro maso, ryby nebo zeleninu, která udrží šťávu i přirozenou chuť.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Japonská strouhanka má zcela stejné využití jako naše klasická strouhanka, má však hrubší strukturu a tím vypadá jako drobné vločky. Panko se vyrábí z čerstvého bílého chleba a pomele se nebo strouhá nahrubo. Název panko je odvozen z portugalského či španělského překladu slova chléb (pan) a japonské přípony -ko, která znamená mouku. Panko strouhanka se vyrábí po celém světě, zejména však v asijských zemích.
Polsko.
Panko nejčastěji využíváme při přípravě vepřového nebo drůbežího obalovaného řízku. Do panka můžeme obalit maso, ryby, mořské plody, houby či zeleninu. V panku obalujeme jako v klasické strouhance, tedy v trojobalu – hladké mouce, vajíčku a panku. Smažíme v rozpáleném oleji dozlatova.
Alergeny: lepek.
Balení obsahuje 500 g.
Panko strouhanku přesuňte do nádoby s těsnícím víčkem a skladujte na suchém a temném místě při běžné pokojové teplotě do 20°C. Chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.