
Rýže pestrobarevná je výtečnou směsí dlouhozrnné rýže natural,…
78 Kč

Chlebová mouka je vhodná nejen na chleba, ale i na zdravější sladké i…
47 Kč

Pohanková mouka je vhodná na tradiční francouzské palačinky crêpes,…
78 Kč

Chlebová mouka pšeničná umí dát pečivu tmavší barvu, pevnější…
53 Kč

Špaldové kafe s cikorkou si oblíbíte pro jeho příjemnou nahořklou…
99 Kč

Čiroková mouka je chuťově neutrální, lze ji tedy použít na domácí…
55 Kč

Tato potravina po uvaření pěkně drží tvar a bude Vám skvělou přílohou…
73 Kč

Pšeničná mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců,…
58 Kč

Dvouporcový kuskus se sušenými rajčaty a italskými bylinkami, je…
60 Kč

Celozrnná žitná mouka je vhodná k přípravě tradičního chlebového…
42 Kč

Bezlepkové ovesné vločky jsou řešením pro všechny, kdo milují ovesnou…
74 Kč

Bezlepková směs pro přípravu cukroví, chleba, perníčků, palačinek v…
73 Kč

Cizrna patří k nejlépe stravitelným luštěninám, je bohatá na…
53 Kč

Kukuřičná polenta je volba na rychlý oběd či večeři, tento tradiční…
42 Kč

Rýžová mouka má velmi jemnou chuť a je lehce stravitelná, výborná je…
55 Kč

Rýže kulatozrnná natural je výjimečná svým baculatým tvarem a…
71 Kč

Mouka špaldová celozrnná jemně mletá je vhodná k přípravě koláčů,…
58 Kč

Bulgur má vysoký obsah vlákniny, což blahodárně působí na naše…
48 Kč

Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn, proto má…
49 Kč

Jemná a lahodná polévka s pohankovými kroupami a zeleninou.
46 Kč

Pšeničná potravina je vhodná na přípravu snídaní nebo jen tak na…
32 Kč

Těstoviny z mouky z bio cizrny, bezvaječné, mají vysoký obsah…
78 Kč

Červená čočka je připravená během 15 minut, nenadýmá a je výborně…
66 Kč

Pohanková krupice je ideální pro ranní bezlepkovou krupicovou kaši.
69 Kč
Výrobce PRO-BIO s r. o. najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.