Směs na bezlepkový chléb s nízkým obsahem sacharidů a cukru.
Chleba obsahuje vyváženou směs lněné mouky, psyllia, bramborové vlákniny a směsi semínek (dýňové, slunečnicové).
Česká republika
Nejprve si rozehřejte troubu na 170 °C. Do mísy rozbijte 4 vejce a ručním šlehačem je vyšlehejte do pěny. K vyšlehaným vejcím přimíchejte 150 g smetanového jogurtu. Přisypte směs na chléb a důkladně vše promíchejte. Směs nechte 2 minuty odstát a poté tvarujte chléb nebo bulky. Směs půjde lépe tvarovat , pokud si ruce navlhčíte vodou. Chléb nebo bulky umístěte na plech pokrytý pečicím papírem a pečte 60 min (chléb) nebo 35 min (bulky) při 170 °C. Po dopečení vytáhněte směs z trouby a nechte vychladnout. Pro zachování čerstvosti doporučujeme chléb uchovávat v chladu. Tip: Chléb nebo bulky před pečením posypte semínky (dýňové, slunečnicové) pro dozdobení.
Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu.
Balení obsahuje 150 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.