Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

TEPE Zubní kartáček Select Compact Kid ZOO x - soft 3+1 ZDARMA

88
21
starstarstarstarstar  88 %
akceTEPE Zubní kartáček Select Compact Kid ZOO x - soft 3+1 ZDARMA
Kupte vašim dětem zubní kartáčky, které je baví. Oblíbené, veselé zubní kartáčky s motivy zvířátek ze Zoo jsou určeny nejen pro děti. Více informací
Kód výrobku: 136525
Běžná cena: 202 Kč (ušetříte: 58 Kč = 29 %)
Cena s DPH: 144 Kč
Dostupnost: skladem > 5 ks
Odešleme ze skladu: Pondělí 5.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku TEPE Zubní kartáček Select Compact Kid ZOO x - soft 3+1 ZDARMA

(88 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
Birchwood(31.10.2016)starstarstarstarstar

pinetka(02.08.2016)starstar

svoma2(22.07.2016)starstarstarstar

nemecek.ma(29.06.2016)starstarstar

Radka Polívková(21.09.2015)starstarstarstarstar

Dejnicka(20.07.2015)starstarstarstar

hanele02(07.04.2015)starstarstar

Syn je poměrn brzy "odrovnal". Vracíme se k osvědčené klasice curaprox.

zulipet@seznam.cz(16.03.2015)starstarstarstar

chottovavendula(05.10.2014)starstarstarstarstar

Lucie Sekerova(14.08.2014)starstarstarstarstar

Spokojenost a nejlepší zkušenost.

Eva Janečková(18.11.2013)starstarstarstarstar

augustyn(08.09.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(31.05.2013)starstar

Kartáčky používají moje dcerky od úplného začátku čištění zoubků a jsme s nimi naprostor spokojeni.

klarka009(29.04.2013)starstarstarstarstar

GrundovaB(09.03.2013)starstarstarstarstar

bulejovka(28.02.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(22.01.2013)starstarstarstar

na doporučení, jiné kartáčky už nepoužívám

evaludvikova(19.10.2012)starstarstarstarstar

Naše nejoblíbenější kartáčky a že jsme jich vyzkoušeli hodně.

křížová veronika(16.10.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(20.09.2012)starstarstarstar

jsou nase nejoblibenejsi

PRO: kvalitni, pekny desigh
PROTI: celkem rychle se nici
Ověřený zákazník(18.08.2012)starstarstarstar

Doporučuju pro větší děti

PRO: Výborná cena, měkoučký, zatím dobrá výdrž
PROTI: Poměrně velká hlavice, je spíš pro velké děti
Ověřený zákazník(16.08.2012)starstarstarstar

obrazky deti potesi je krasne mekky a maly

PRO: obrazky deti potesi je krasne mekky a maly
Ověřený zákazník(08.07.2012)starstarstarstarstar

super nákup

PRO: super zubní kartáčky, byly nám dororučeny a od té doby kupujeme jen ty
LenkaH(27.02.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(13.12.2011)starstarstarstarstar

Dobře se sním čistí dětské zoubky

Lucie(22.11.2011)starstarstarstarstar

kartáčky mi doporučila zubařka, zvykla jsem si na ně a odmítám už jiné, jsou měkkoučké, malé hlavičky vyčistí opravdu všechny zuby i místa, nekrvácí mi dásně, no a barvičky a obrázky už jsou jen bonusem navíc :-) rozhodně nejsou jen pro děti, používáme je celá rodina včetně prarodičů!

Kratochvilova Radka(06.11.2011)starstarstarstarstar

zkušenost a spokojenost

PRO: kvalitavýhodné balení
Kubačáková(12.10.2011)starstarstarstar

Doporučuji, kvalitní značka.

PRO: Kvalitní, líbivý.
PROTI: Nevydrží příliš dlouho.
Ověřený zákazník(05.08.2011)starstarstarstarstar

veselé obrázky, děti je mají rády

pohanková(07.05.2010)starstarstarstarstar

Tyto kartáčky si děti velmi oblíbily, protože se jim dobře drží, jsou měkké a mají na sobě obrázky. Toto výhodné balení se vyplatí, děti si mohou vybrat.

m.doubkova(06.05.2010)starstarstarstarstar

lilu99(15.04.2010)starstarstarstar

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu