Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

lekarnici

TEPE Zubní kartáček Select Compact Kid ZOO x - soft 3+1 ZDARMA

88
22
starstarstarstarstar  88 %
akce

 

TEPE Zubní kartáček Select Compact Kid ZOO x - soft 3+1 ZDARMA
Kupte vašim dětem zubní kartáčky, které je baví. Oblíbené, veselé zubní kartáčky s motivy zvířátek ze Zoo jsou určeny nejen pro děti. Více informací
Kód výrobku: 136525
Běžná cena: 202 Kč (ušetříte: 58 Kč = 29 %)
Cena s DPH: 144 
Dostupnost: skladem > 5 ks
Odešleme ze skladu: Čtvrtek 30.3.2017
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku TEPE Zubní kartáček Select Compact Kid ZOO x - soft 3+1 ZDARMA

(88 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
czech.katka@seznam.cz(31.01.2017)starstarstarstarstar

super cena, děti jsou spokojené

Birchwood(31.10.2016)starstarstarstarstar

pinetka(02.08.2016)starstar

svoma2(22.07.2016)starstarstarstar

nemecek.ma(29.06.2016)starstarstar

Radka Polívková(21.09.2015)starstarstarstarstar

Dejnicka(20.07.2015)starstarstarstar

hanele02(07.04.2015)starstarstar

Syn je poměrn brzy "odrovnal". Vracíme se k osvědčené klasice curaprox.

zulipet@seznam.cz(16.03.2015)starstarstarstar

chottovavendula(05.10.2014)starstarstarstarstar

Lucie Sekerova(14.08.2014)starstarstarstarstar

Spokojenost a nejlepší zkušenost.

Eva Janečková(18.11.2013)starstarstarstarstar

augustyn(08.09.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(31.05.2013)starstar

Kartáčky používají moje dcerky od úplného začátku čištění zoubků a jsme s nimi naprostor spokojeni.

klarka009(29.04.2013)starstarstarstarstar

GrundovaB(09.03.2013)starstarstarstarstar

bulejovka(28.02.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(22.01.2013)starstarstarstar

na doporučení, jiné kartáčky už nepoužívám

evaludvikova(19.10.2012)starstarstarstarstar

Naše nejoblíbenější kartáčky a že jsme jich vyzkoušeli hodně.

křížová veronika(16.10.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(20.09.2012)starstarstarstar

jsou nase nejoblibenejsi

PRO: kvalitni, pekny desigh
PROTI: celkem rychle se nici
Ověřený zákazník(18.08.2012)starstarstarstar

Doporučuju pro větší děti

PRO: Výborná cena, měkoučký, zatím dobrá výdrž
PROTI: Poměrně velká hlavice, je spíš pro velké děti
Ověřený zákazník(16.08.2012)starstarstarstar

obrazky deti potesi je krasne mekky a maly

PRO: obrazky deti potesi je krasne mekky a maly
Ověřený zákazník(08.07.2012)starstarstarstarstar

super nákup

PRO: super zubní kartáčky, byly nám dororučeny a od té doby kupujeme jen ty
LenkaH(27.02.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(13.12.2011)starstarstarstarstar

Dobře se sním čistí dětské zoubky

Lucie(22.11.2011)starstarstarstarstar

kartáčky mi doporučila zubařka, zvykla jsem si na ně a odmítám už jiné, jsou měkkoučké, malé hlavičky vyčistí opravdu všechny zuby i místa, nekrvácí mi dásně, no a barvičky a obrázky už jsou jen bonusem navíc :-) rozhodně nejsou jen pro děti, používáme je celá rodina včetně prarodičů!

Kratochvilova Radka(06.11.2011)starstarstarstarstar

zkušenost a spokojenost

PRO: kvalitavýhodné balení
Kubačáková(12.10.2011)starstarstarstar

Doporučuji, kvalitní značka.

PRO: Kvalitní, líbivý.
PROTI: Nevydrží příliš dlouho.
Ověřený zákazník(05.08.2011)starstarstarstarstar

veselé obrázky, děti je mají rády

pohanková(07.05.2010)starstarstarstarstar

Tyto kartáčky si děti velmi oblíbily, protože se jim dobře drží, jsou měkké a mají na sobě obrázky. Toto výhodné balení se vyplatí, děti si mohou vybrat.

m.doubkova(06.05.2010)starstarstarstarstar

lilu99(15.04.2010)starstarstarstar

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

Mgr. Pavla Horáková
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz