Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

IMPASS Schindeleho minerály 1000 g

79
8
starstarstarstarstar  79 %
Výrobek je už delší dobu nedostupný.
Objednali jsme ho, ale dodavatel
nám zatím nepotvrdil datum doručení
na náš sklad.
IMPASS Schindeleho minerály 1000 g
Schindeleho minerály jsou účinným potravinovým doplňkem. Více informací
Kód výrobku: 30636
Běžná cena: 600 Kč
Cena s DPH: 582 Kč
Dostupnost: krátkodobě nedostupný
Přidat do oblíbených
Napište mi, až bude výrobek u dodavatele29 Kč za všechny druhy dopravy!

Recenze výrobku IMPASS Schindeleho minerály 1000 g

(79 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
Majka.47(10.10.2016)starstarstarstarstar

bearcub@seznam.cz(26.03.2014)starstarstarstar

Ověřený zákazník(03.06.2013)star

Přlíiš krátká doba na hodnocení účinnosti

Jarmila Seidlová(19.05.2013)starstarstarstarstar

Velmi zajímavé, zatím neumím říci, jestli to skutečně funguje. Chce to delší dobu užívání. Ale vlasům to prospělo

PRO: Vlasy jsou důležitý indikátor zdraví. Užívání Schindeleho minerálů jim evidentně prospělo
PROTI: Nevím
katkatel(09.05.2013)star

Mě nepomohly vůbec, musela jsem se vrátit k jiným minerálům, ale jsou opravdu úžasný na kytky

Ověřený zákazník(28.04.2013)starstarstarstar

Je mi 64 let, před 16 měsíci mi byla diagnostikována roztroušená skleroza. Můj zdravotní stav se zlepšil po předepsání injekcí, které si píchá denně. Přesto mám stále značné brnění hlavně v rukou. Doufám, že mi právě váš produkt pomůže a moje problémy se zmenší.

PRO: Užívám ho zatím krátkou dobu, na výsledky musím počkat.
Zdeněk(28.04.2013)starstarstarstarstar

Počáteční trochu nedůvěra, ale po několika týdnech se projevila jejich obdivuhodná síla, některé problémy zdravotní se hodně zlepšily, artróza, vysoký tlak, zažívání , se upravil a další zdravotní problémy vyřešeny k mé spokojenosti. Tento produkt vřele doporučuji, není to žádný podvod, ani marketingový tah, skutečně pomáhají, mohu potvrdit po již celém roce používání. Produkt je velmi kvalitně zpracován a dodáván ve výhodném balení. Funguje lépe, než jsem čekal a to samé by mohla potvrdit i moje manželka, která je také používá již déle než rok. Naprostá spokojenost a stále doplňujeme nové, po vypotřebování balení a budeme pokračovat.

PRO: Po svých zkušenostech s používáním minerálů, mohu s jistotou doporučit, skutečně fungují a pomáhají
PROTI: Nic
Ověřený zákazník(27.04.2013)starstarstar

slyšeljsem na tento produkt hodne chvaly. jelikoz mam take podobne zdravotni problemy, tak jsem zvedav na vysledky.Jenom škoda , ze jste mi neposlali ke třem balením jeste tu knizku o těch mineralech pray uz skoncila ta akce. Škoda.

Ověřený zákazník(06.04.2013)starstarstarstar

1 kg balení vydrží při užívání 1x denně zhruba 6 měsíců, takže při ceně cca 600 Kč je to asi 100 Kč na měsíc, což jde.

PRO: Široké spektrum pozitivních účinků pro lidský organismus.
PROTI: Za trochu mleté horniny dost vysoká cena.
dushinka(26.03.2013)starstarstar

Dáša(24.03.2013)starstarstarstar

dostala jsem na produkt doporučení,přečetla jsem si spoustu recenzí-drtivá většina kladných,už po týdnu pocituji zlepšení pleti,nehtů,myslím že i větší vitalitu a kyčelní kloub už taky slábne v bolestivosti. Už se těším až to zabere i na bolesti páteře,dost se nešetřím a namáhám se při práci jak to jenom jde. Rozhodně doporučuji

PRO: užívám teprve týden,ale už vidím výsledky
PROTI: jednoduché,snad jen to skřípání písku na zubech,ale pochvíli se ho dá zbavit
Reska(18.02.2013)starstarstar

Nepřijde mi to jako nějaký zázrak jak se člověk může dočíst na internetu.

jakubinska(05.08.2012)starstarstarstarstar

braivan(01.08.2012)starstarstarstarstar

kalimero(01.08.2012)starstar

Ověřený zákazník(06.11.2011)starstarstarstarstar

Minerály jsem objednala po zkušenostech s nimi u mých rodičů, navíc jsem je zakoupila pro kamarádku jako vánoční dárek, protože jí dělají velmi dobře-upravila se stolice, necítí se tak plná, zlepšily se potíže s pohybovým ústrojím, zlepšila se jí nálada a chuť do života.

PRO: Velmi rychlý účinek a zjevné zlepšení zdravotního stavu zejména u seniorů
Ověřený zákazník(03.11.2011)starstarstarstar

Tento produkt jsem objednala poprvé na základě doporuční jiných uživatelů.Užíváme jej společně s manželem,vyjárřit sebudeme moci až za nějakou dobu.

Ověřený zákazník(31.10.2011)starstarstarstarstar

zatím nevím jeto pro mne novinka

Libuše Mitrová(30.10.2011)starstarstarstarstar

Byl mi doporučen.

MARTA VELECHONSKÁ(28.10.2011)starstarstarstar

Minerály užívám krátkou dobu, tak nemohu podat informace

Diana Tomeckova(28.10.2011)starstarstarstar

Ja osobne skusenosti s produktem nemam ale maminka mineraly pouziva a ja velice spokojena

PRO: na vsechno
PROTI: neznam
Vladimír Krupička(26.10.2011)starstarstarstarstar

O tomto produktu jsem se dozvěděl v zaměstnání, kde mě byly sděleny jeho účinky. Zatím s produktem nemám žádné zkušenosti. Jedná se o první dodávku. Užívá se dobře. Zmínil jsem o něm ostatním.

Ověřený zákazník(21.10.2011)starstarstar

Dobrý den,zatím nemohu posoudit,beru to krátce.Objednala jsem si tento produkt na šumění v uších,tak po dobrání uvidím.

Anna Kapalová(09.10.2011)starstar

tento produkt chci jen vyzkoušetzatím piji opatrně a to jen opravdu jen rozpuštěnýusazeniny nepiji, používám do krémůprodukt váhám doporučit ostatním pro své zatím žádné zkušennosti

PRO: zaujal mě zatím jen z letáku, koupila jsem ho poprva byla bych moc ráda, kdyby byl tak účinný jak píší
PROTI: špatná rozpustnostnepříjemná chuťdomnívám se, že se může v těle usazovat a tím škodit
Ověřený zákazník(06.10.2011)starstarstarstar

zajímavý doplněk stravy

PRO: ještě nevím
PROTI: ještě nevím
Ověřený zákazník(26.09.2011)starstarstarstarstar

Je to velice výborný doplněk stravy, akorát někomu může dělat problémy jeho konzumace.....jinak účinky se opravdu dostavují - př. snížení cukrovky

PRO: na vlastní kůži (ale i v rodině) mám odzkoušeno a opravdu funguje....a jako hnojivo na domácí kytičky působí přímo úžasně
PROTI: nic
milan.galvas(23.09.2011)starstarstarstarstar

Produkt užívám delší dobu, osvědčil se. Doporučuji.

PRO: dosud jsem vozil minerály z rakouska. Dnes je to výhodnější.
Ověřený zákazník(21.08.2011)starstarstarstarstar

Zatím se nic neděje,beru je chvíli,ale už pár let o nich čtu,tak jsem se konečně rozhoupala.Co je dobré pro přírodu,bude dobré i pro mě.Přebytkem minerálů jistě "netrpí" nikdo z nás.Nejdřív mi připadaly drahé,ale když si uvědomím tu miniaturní odměrku,tak to 1 kilo je na hooodně dlouho.A rozhodně se nezkazí :-)

PRO: Je přírodní
PROTI: Trochu skřípe mezi zuby,ale tomu se dá předejít větším množstvím vody a dobrým promícháním.Ale je to přírodní :-)
Vladimír Pernica(19.08.2011)starstarstarstar

Zatím ve stádiu ověřování působení

PRO: Zatím zkouším.
PROTI: Zatím ve stádiu zkoušení
Jana Lišková(18.08.2011)starstarstar

Produkt jsem zakoupila na doporučení své příbuzné, po jeho i když krátkém užívání se cítím dobře a plná energie, hlavně večer, žádné usínání u televize, zdá se ,že se mi i zlepšila kvalita nehtů.

PRO: Zatím užívám příliš krátce, abych mohla nějakým způsobem hodnotit
maca(25.07.2011)starstarstarstarstar

Dlouhodobé výborné zkušenosti s minerály. Doporučuji.

PRO: Skvělý produkt, bleskové vyřízení objednávky.
Milada Pataková(15.07.2011)starstarstarstar

Spokojená , doporučuji

PRO: na doporučení a spokojennost kolegi který trpí dnou,u nás problémy se žaludkem a křeče v nohách postupný ustup problémů
PROTI: je to jak písek mezi zubama ale je to logické jsou to minerály
Milada Jechová(30.06.2011)starstarstarstarstar

uvidím výsledek asi po 3 měsících

PRO: pročetla jsem si názory jiných a nikde jsem nenašla, že by nefungovaly. doufám, že i já budu příště psát jen v superlativech.
Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu