Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

REVALID 270 tobolek

82
23
starstarstarstarstar  82 %
REVALID 270 tobolek
Chcete krásný účes? Uzdravte své vlasy s lékem Revalid tobolky. Více informací
Kód výrobku: 23500
Běžná cena: 1.399 Kč (ušetříte: 400 Kč = 29 %)
Cena s DPH: 999 Kč
Dostupnost: skladem > 5 ks
Odešleme ze skladu: Středa 7.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku REVALID 270 tobolek

(82 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
petra.dav@post.cz(21.11.2016)starstarstarstarstar

jitka.cutkova@seznam.cz(05.05.2016)starstarstarstar

lillith(03.04.2016)starstarstarstarstar

KatarinaSlepickova(11.03.2016)starstarstarstar

hrdinova(29.02.2016)starstarstarstarstar

S výrobkem jsem velice spokojená. Hodně mi padaly vlasy. Padání se hodně zlepšilo a vlasy mi začaly podrůstat. Ale změny jsem si všimla až po 2 měsících užívání. Opravdu doporučuji.

PROTI: nic
anna.benesova@seznam.cz(09.07.2015)starstarstarstar

jiri_hora@kb.cz(15.04.2015)starstarstarstarstar

Destiny.(23.02.2015)starstarstarstar

Yveta39(06.11.2013)starstarstarstarstar

Dita(06.10.2013)starstarstarstar

zoeinkaSNB(19.07.2013)starstarstarstarstar

Velice mi pomohl, vlasy mi přestaly padat. Jsem maximálně spokojená!

Ověřený zákazník(25.06.2013)star

Beru tablety první týden a zatím nic nepozoruji. Je to krátká doba.

PRO: Zatím nevím.
PROTI: Vysoká cena.
Ověřený zákazník(19.06.2013)starstar

manzelce po porodu hodne vypadavaly vlasy a na doporuceni jsi koupila tento produkt po kratke dobe vlasy padaly mene a zacaly podrustat

PRO: proti padani vlasu vyborna vec
PROTI: nic
Ověřený zákazník(04.06.2013)starstar

doporucuji

PRO: funguje to
PROTI: -
mail.weber(04.06.2013)starstarstar

Ověřený zákazník(03.06.2013)star

již jsem užívala dříve a byla spokojena...

Marie Jančová(21.05.2013)starstarstarstarstar

dcera je s ním spokojená používá ho na doporučení kadeřníka několik let na jaře a na podzim,lvlasy se obnovují a neřidnou

PRO: koupila jsem ho pro dceru po porodu
jana(17.05.2013)

zatím nemohu posoudit. Revalid jsem zakoupila proti reklamě. Mám problémy s vypadáváním vlasů. Již jsem vyzkoušela Biohar, 2x aplikaci kmenových buněk i v lékárně zakoupené složky Plantur, jak šampon, tobolky i tonikum. Výsledek zatím je velice špatný. Proto ještě asi poslední zkouška, Revalid. Zatím užívám hořčík a výživu na klouby, proto nechci všechno spojovat.

Ověřený zákazník(05.05.2013)starstarstarstarstar

zatím nemohu hodnotit,nebot užívam tablety týden......

jarca(17.03.2013)starstarstarstarstar

Opravdu pomáhá!

Eva Jansová(25.02.2013)starstarstarstarstar

Revalid 270 tbl.+ šampon a kondicioner léčí padání vlasů, za 3 měsíce 2 cm nový ježeček vlasů, padání ubylo. Kúru dávám 2-3 x do roka. Beru 8 let cytostatika.

Ivana Marková(15.02.2013)starstarstarstar

Viz. výše Zatím nevím, jestli bude mít účinek

PRO: Na doporučené kožního lékaře začínám teprve užívat
PROTI: Zatím nic
Bounty(14.02.2013)starstarstarstar

Celá kúra je na 3 měsíce, takže prozatím nemohu hodnotit, ale zdá se mi, že již po měsíci užívání jsou vlasy lesklejší a méně padají.

Irena(06.02.2013)starstarstarstarstar

- spokojenost

PRO: - mam s nema velice dobrou zkusenost - vlasy zacaly rychle rust a byly zdrave, proto jsem se pro ne opet rozhodla
xaniretak(05.02.2013)starstarstarstarstar

Lenka(28.01.2013)starstarstarstarstar

Revalid jsem si zakoupila na doporučení lékařky. Doporučila mi ho na základě vlastní zkušenosti a označila ho za jediný fungující. Začala jsem ho brát při výrazném padání vlasů. Účinek jsem začala pozorovat až koncem 3měsíce užívání. Chtěla jsem několikrát přestat, protože jsem neviděla žádnou změnu, ale jsem ráda, že jsem vydržela. Padání vlasů se úplně nezastavilo, ale výrazně omezilo, růst nových vlasů jsem na hustotu nezaznamenala, jen kolem čela mám nové, ale ty se objevovaly už před léčbou. Jedinou nevýhodou je možná cena, ale Revalid jsem kupovala v akci za velmi dobrou cenu (895,-Kč za 270 tobolek). Cena je možná vyšší proto, že je Revalid registrovaný na rozdíl od jiných levnějším výrobků. Doufám, že se po vysazení problémy nevrátí ve stejné míře.

Ověřený zákazník(19.01.2013)starstarstarstar

Užívám teprve pár dnů, proto nemůžu posoudit.Velké balení, vydrží dlouhou dobu.Od známých jsem slyšela na tento výrobek jen samá pozitiva. Jedinou nevýhodou je poměrně vysoká cena.

Míla(16.01.2013)starstarstarstarstar

jsem spokojena

PRO: zastavujevypadávání vlasů
PROTI: nezjistila jsem
Ověřený zákazník(09.01.2013)starstarstarstarstar

Zatím žádné zkušenosti nemám dnes jsem obdržela tento produkt, ale z doporučení mojich známých jsem se dozvěděla že tento přípravek jim vždy pomohl a jsou s ním velice spokojeni, a proto jsem se rozhodla že na své zničené vlasy, které mi moc nerostou vyzkouším a jsem si naprosto jistá, že mi pomůže.

Leona Lustigová(26.11.2012)starstarstarstarstar

Všem, kteří mají problémy s vlasy, přípravek upřímně doporučuji.

PRO: Vlasy padají méně a jsou pevnější, lépe drží tvar.
PROTI: žádné jsem nezjistila.
petuska33(12.10.2012)starstarstar

suprunova(04.10.2012)starstarstarstarstar

Doporučuji.

Bacardi(13.09.2012)starstarstarstarstar

Jiřina Fléglová-Kapsová(10.09.2012)starstarstarstarstar

Tablety opravdu pomáhaní proti padání vlasů

Chaloupková(28.05.2012)starstarstar

Vzhledem k tomu, že produk se má využívat dlouhodobě, je na konečný výsledek ještě brzy, nicméně si myslím, že pozitivní vliv má nejen na vlasy, ale i na nehty. Zda úplněodstraní vypadávání vlasů, kvůli kterému jsem si jej koupila, nemohu zatím posoudit.

PRO: již po 14 dnech užívání se mírně zmenšilo vypadávání tento produkt mi doporučila známá
PROTI: nutné užívat 3x denně a po jídle, což je někdy problém
woenix(30.04.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(23.04.2012)starstarstarstarstar

Pokud mi začnou ve větší míře vypadávat vlasy, je jediný, který to již po 10 dnech zmírní. Doporučuji

Ověřený zákazník(10.02.2012)starstarstarstar

jsem s produktem spokojena

PRO: zlepší kvalitu nehtů
PROTI: cena
petra.domca(06.01.2012)starstarstarstarstar

Zlepšil se nejen stav vlasů, ale i zmizelo akné! Neveřila jsem, ale účinek se opravdu dostavil cca do 2měsíců. A to jsem lempl v pravidelném užívání.

nice0205(14.10.2011)starstarstarstarstar

Tobolky opravdu fungují, z masivního vypadávání vlasů, je po 2 měsících užívání opravdu minimum a to mám ještě měsíc na dobrání.

Ověřený zákazník(08.09.2011)starstarstarstar

OK

PRO: Funguje
Jiřina Fléglová(29.08.2011)starstarstarstarstar

Užívám tyto tablety každý rok. Nepadají mně vlasy a to mám 62 let a pěkné zdravé vlasy

PRO: Výborné proti padání vlasů a nyní bezva cena
PROTI: Nemám námitek
Eva Janebová(22.08.2011)

ještě nemám žádné hodnocení, neboť jsem s užíváním teprve začala.

Sarinda74(19.08.2011)starstarstarstar

vypadávali vlasy až kouty..po dlouho dobém užívání narostly novés přestávkou a pak jako prevence v menších dávkáchano doporučuji

julie(19.08.2011)starstarstarstarstar

cenakvalita

PRO: kvalita
Sashii(04.08.2011)starstarstarstar

Napište nejdůležitější přednosti a výhody.Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.Každou na nový řádek.

PRO: je to první produkt který opravdu funguje...vlásky jsou silnější nepadají a rostou rychleji
Ověřený zákazník(02.08.2011)starstarstarstar

Používání produktů na vlasy je celkově hodně individuální věcí, takže to, že já mám s Revalidem dobré zkušenosti, vůbec nemusí znamenat, že někdo jiný z něho nebude zklamaný, naopak je to velmi časté. Je podle mě užitečné načíst co nejvíce recenzí a zkušeností na internetu a problém řešit ve spolupráci s lékařem.Současně bych asi nešla do Revalidu, pokud bych předtím nevyzkoušela levnější produkty, znám hodně lidí, kterým zabere i Biosil, který stojí zlomek ceny Revalidu.

PRO: - mně osobně zabírá nejlépe ze všech produktů, které jsem vyzkoušela (byly to Viaderm, Donna Hair, Biosil, Revitalon a no name produkty z drogerie)- existuje celá řada péče o vlasy- balení 270 tablet vydrží dlouho a je cenově nejvýhodnější- prošel testy a je evidován jako léčivo, nikoli jen jako doplněk stravy (což se projevilo ale na ceně)
PROTI: - cena- po vysazení pozoruji zhoršení stavu
zákaznice(28.07.2011)starstarstarstarstar

Revalid jsem si koupila na radu kadeřnice. Zatím jsem velmi spokojená, už po týdnu je vidět výsledky. Vlasů mi padá podstatně méně. Jen se nesmí brát nalačno.

PRO: kvalitaviditelné výsledky
PROTI: vysoká cenapodráždění žaludku
Jitka Seidlová(27.07.2011)starstarstarstarstar

Všem toto nakupování doporučuji.

PRO: Zboží bylo brzy dodáno v perfektním stavu.
PROTI: Nemám nic.
Ověřený zákazník(25.07.2011)starstarstarstarstar

výborné a účinné už absolvuji kůru podruhé a vlasy viditelně po prvním týdnu přestanou vypadávat tak o 50% a jsou zdravější a lesklejší

Ověřený zákazník(24.07.2011)starstarstarstarstar

Tento produkt jsem si vybrala, protože na internetu ho lidé s problémy s vlasy chválili.

PRO: Padají mi vlasy, tak doufám, že to Revalid upraví. Zatím je moc brzo na výsledky. Ale je to kvalitní preparát, tak věřím, že pomůže.
PROTI: nic
Ověřený zákazník(23.07.2011)starstarstar

určitě doporučuju

PRO: již mi jednou pomohl
PROTI: musí de brát dlouhoodbě
Jana(23.07.2011)starstarstar

Zatím beru pár dní a účinek zatím nevidím (10 dní je velmi krkátká doba)

PRO: Doporučení kožní lékařkyZvolila jsem nákup u Vás z důvodu velké slevy, jinak bych si ho nedovolila dlouhodobě užívat
Marie Rychlá(22.07.2011)starstarstarstar

Jsem spokojena a doporučuji to všem svým přátelům.

Ověřený zákazník(08.07.2011)starstarstar

zkusenost s vyrobkem

PRO: kvalita za rozumny peniz,sic bylo zbozi v akci
bodynkova30(05.07.2011)starstarstarstarstar

opravdu má účinnost, přivítala bych i vlasovou vodu, doporučení provádí i lékaři

PRO: osvědčený prostředek
Ověřený zákazník(02.07.2011)starstarstarstarstar

Doporucuji proti vypadavani skutecne pomaha, chce to poctive uzivat 3x denne prvni 3 mesice a pak udrzovaci davku, treba jednu tabletu denne a vlasy budou fajn, hezky rust a nebudou padat.

PRO: Skutecne pomaha, posiluje vlasy, nehty. Vlasy zhoustly.
Berenica(02.07.2011)starstarstarstar

Opravdu pomáhá, měla jsem po operaci i v důsledku velkého dlouhodobého stressu vleklé problémy s výrazným padáním vlasů, a až Revalid po cca měsíci užívání toto nejen že zastavil, ale dokonce mi začaly růst vlasy nové.

Oznámit nežádoucí účinky
Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu