Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

PHARMATON GERIAVIT 100 měkkých tobolek

89
10
starstarstarstarstar  89 %
PHARMATON GERIAVIT 100 měkkých tobolek
Komplex vitamínů, minerálů a výtažku ženšenu G115. Působí proti únavě, posiluje tělesné a duševní funkce a vitalitu. Lék k vnitřnímu užití. Více informací
Kód výrobku: 23497
Běžná cena: 962 Kč (ušetříte: 213 Kč = 22 %)
Cena s DPH: 749 Kč
Dostupnost: skladem > 5 ks
Odešleme ze skladu: Pondělí 5.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku PHARMATON GERIAVIT 100 měkkých tobolek

(89 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
Majka.47(10.10.2016)starstarstarstarstar

svoma2(22.07.2016)starstarstar

moje.(13.03.2016)starstar

lucy100(21.02.2016)starstarstarstarstar

VB(30.06.2014)starstarstarstarstar

martimal(21.01.2014)starstarstarstarstar

MartaLaz(01.12.2013)starstarstarstarstar

Ivan Wild(04.06.2013)star

Prostředek je vyvinut pro osoby, které mají svůj život už, řekněme, za tou lepší (?) polovinou. Komplex je vyvážený, pokud nepomůže, rozhodně nemůže uškodit. Poslední léta Geriavit užíváme v jarní kůře s pocitem, že to děláme pro své zdraví, věkem poznamenané. Jestli nám pomáhá stálá aktivní činnost, dobrá pohoda, sklenka dobrého vína, nebo zrovna Geriavit, to ví snad jen Pánbůh. Vpravo od chlívečku, kam píšu, mi stále běhá nějaká nápověda, která mě ruší při formulaci vlastní myšlenky.

PRO: Kdysi dávno jsem pracoval ve výrobě léčiv. Tento produkt se v té době dovážel pro naše "čelní představitele". Asi se vědělo proč. Komplex vitaminů navíc dobře tlumí tak zvané poopiční stavy a tehdy se na "orgánech" pila vodka po stakanech. Od té doby nebylo třeba recepturu nijak upravovat, asi se taky ví, proč.
PROTI: Pro normální smrtelníky ve věku, kdy je jim prostředek určen (také dnes můj případ), je poměrně drahý.
Ověřený zákazník(25.04.2013)starstarstarstar

dobrý

Ověřený zákazník(02.04.2013)starstarstarstarstar

Považuji za nejlepší přípravek na trhu. Cenu vzhledek k účinkům považuji za adekvátní.

PRO: Má skutečně znatelný účinek.
kate007(28.03.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(19.01.2013)starstarstarstarstar

Doporučen byl známou magistrou,...

PRO: Kompletní vitaminová bomba.
PROTI: Nic.
Ověřený zákazník(17.12.2012)starstarstarstar

Dlouhodobé dobré zkušenosti s produktem, proto ho opakovaně daruji

davidek@post.cz(10.12.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(14.11.2012)starstarstarstar

multivitamin, vhodný v době zvýšených nachlazení

PRO: multivitamin, vhodný v době zvýšených nachlazení
Marta Čeganová(28.10.2012)starstar

Přestože jsem důchodkyně tento lék si každoročně dopřávám ve 100 tabletovém balení

PRO: pomáhá mi při zvládání četných povinností, necítím se unavená a odolnější vůči nachlazení
PROTI: vyšší cena
Ivana Zahrádková(16.10.2012)starstarstarstar

Znám ho zatím jen z reklamy, memůžu zatím posoudit.

PRO: Koupila jsem ho pro maminku, na zvýšení imunity, dodání energie, protože se stará o mého otce na vozíku a potřebuje spoustu energie.
PROTI: Nevím
chalcedonka(06.08.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(29.06.2012)starstarstarstarstar

obdarovaný je však již několik let velice spokojený

PRO: tento prostředek kupuji pravidelně jako dárek, sama neužívám
Ověřený zákazník(09.05.2012)starstarstarstarstar

Používám 10let!!!!!

Marie Sekyrková(30.04.2012)starstarstar

Komplexní přípravek na vzpruhu organismu.

PRO: Skvělý teď, v období jarní únavy i kdykoliv v průběhu roku. Když užijete 2 tablety za den, doslova vás nakopne energií. Vřele doporučuji!
PROTI: Moje zkušenost - nejezte jej na hladový žaludek. Při užití nalačno se u mne se dostavil pocit těžkosti v žaludku.
Hana(29.04.2012)starstarstarstar

určitě si ho zase koupím

PRO: Užívám pravidelně jednou za rok a cítím se po něm vždy lépe
PROTI: vysoká cena
Marie Vidrgotová(27.04.2012)starstarstarstarstar

je vhodný na imunitu a proti únavě

Ověřený zákazník(10.04.2012)starstarstarstarstar

-

PRO: the best
PROTI: -
Meduna Václav(27.03.2012)starstarstarstarstar

Je dobrý.

Stanislava Seidlová(15.03.2012)starstarstarstar

Zkusila jsem i lacinější produkty, ale tenhle považuji za nejkvalitnější, respektive mně osobně nejvíce zabírající.

PRO: Užívám již řadu let, vždy mne nakopne do pohody a k výkonům, když po několikaměsíční pauze ho začnu opět brát
PROTI: Cena, kvůli které ho nemohu brát trvale, ale chápu, že za kvalitu se platí.
Jiří Fuchs(11.03.2012)starstarstarstarstar

Myslím, že jde o velmi dobrý doplněk stravy. Vyvážený poměr vitamínů a stopových prvků pro dříve narozené. Tobolky byť velké se dobře polykají. Doporučuji všem -sátníkům užívat dlouhodobě, vlastně pořád.

PRO: Užívám dlouhodobě a cítím se dobře. Doporučil mně ho lékař.
Ověřený zákazník(11.03.2012)starstarstarstarstar

Snad záruka, že obsahuje to, co inzeruje. V porovnání s jinými , obdobnými produkty nemá agresivní reklamu. Patrně ji nepotřebuje. Poměrně dlouhou dobu, co byl preparát na našem trhu, neměl vůbec žádnou reklamu.

PRO: Země původu receptury přípravku!
Miroslav Švec(19.02.2012)starstarstarstarstar

Jsou to nejlepší vitaminy a potřebné působky, které jsou na trhu - také proto, že jsou adjustovány v tobolkách a termolabilní látky tak neprodělávají tepelný atak při tabletování.

PRO: Přítomnost nejdůležitějších vitaminů a potřebných působků pro organizmus, včetně extraktu Žen-šen.
Marta Čeganová(11.02.2012)starstarstarstarstar

Produkt se mně dobře užívá i mému manželovi, kterému je 91 let. Určitě bych ho doporučila každému seniorovi.

PRO: Užívám jej možná už 10 let v podzimním a zimním období a výsledek, že jsem odolnější, zvládám hodně věcí
Ověřený zákazník(27.12.2011)starstarstar

zaběhnutý prostředek

PRO: universální širokopásmový doplněk stravy
PROTI: cena na e-shopu
Lubica Zichová(11.12.2011)starstarstarstarstar

osvědčený multivitamin

PRO: výborné složení přípravku
Ověřený zákazník(10.12.2011)starstarstarstar

výborný doplněk stravy v období stáří

Ověřený zákazník(05.12.2011)starstarstarstarstar

určitě doporučuji

PRO: výborný
PROTI: nic
Joshua(04.12.2011)starstarstarstarstar

Ve svém věku potřebuji dostatek sil a energie což mě tento produkt dodává.Doporučuji ho proto ostatním seniorům a seniorkám.

PRO: Cítím se skvěle
Ověřený zákazník(01.11.2011)starstarstarstarstar

Manžel užívá již delší dobu, je spokojen.Doporučujeme i ostatním.

PRO: Tento produkt nakupuji pro manžela, je spokojen
Ing. Mirka Roučková(24.10.2011)starstarstarstar

doporučuji

PRO: Užíváme jej pravidelně, pomáhá k posílení imunity. Celá rodina jej užívá pravidelně asii od listopadu.
PROTI: -
Jitka Chmelová(24.10.2011)starstarstarstarstar

znám dlouho a plně mi vyhovuje

PRO: dlouhodobá pozitivní zkušenost
Ověřený zákazník(02.10.2011)starstarstarstarstar

funguje to a cena je na Lékárně velmi dobrá

PRO: funguje to
Ověřený zákazník(22.09.2011)starstarstarstarstar

Dobře se užívá a užíváme jej v chřipkovém období a zatím se nám to vyplácí.

anna christova(25.08.2011)starstarstarstarstar

pokud si mohou dovolit nějaké vitaminy tak určitě geravit

PRO: jsou to vyvážené vitaminy hlavně naše babička si ho velmi chválí a 100% pomáhá a zlepšuje pamět
PROTI: je drahý
Ariel1962(12.08.2011)starstarstarstarstar

Podávám babíčce (85 let), je vitálnější a méně náchylná k běžným nemocem

PRO: Podávám babíčce (85 let), je vitálnější a méně náchylná k běžným nemocem
Ověřený zákazník(11.08.2011)starstarstarstarstar

vše je ok

PRO: beru jej již cca 10 let a myslím, že jeho předností je komplexnost
Ověřený zákazník(10.08.2011)starstarstarstarstar

Pomáhá.

PRO: Vitamíny, minerály, lepší paměť.
Dagmar Šupinová(15.07.2011)starstarstarstarstar

Snadno stravitelný, osvěžující, mám i pocit lepšího duševního soustředění a pohody.

PRO: Pro mne je snadno stravitelný, osvěžující.
Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu