Xantanová guma představuje prášek bez zápachu a chuti, je výbornou náhradaou lepku při domácím pečení.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Xanthanová guma se využívá pro své zahušťovací schopnosti. Pomocí ní dokážete zahustit své pokrmy jako jsou různé dresingy, instantní polévky, sirupy, mléčné výrobky, omáčky a pekařské výrobky. K výrobě zmrzliny pomáhá zabraňování vytvářet ledové krystalky.
Čína
Při přípravě bezlepkových výrobků se dává 1 až 2 g xantanové gumy na 1 kilogram všech suchých hmot použitých při přípravě těsta.
Balení obsahuje 100 g.
Skladujte v suchu, nevystavujte přímému slunci.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.