Kaštanová mouka se svou konzistencí podobá „klasické“ hladké mouce, pečivo z této mouky má krásnou zlatohnědou barvu.
Mouka má mírně sladkou a mírně ořechovou chuť, přesto se hodí k výrobě všech moučných jídel.
Kaštanová mouka je vhodná v kombinaci s čokoládou či vanilkou, ale také s masem, houbami a luštěninami. Netřeba se bát pracovat s ní i na slano. Kaštanovou mouku lze kombinovat is jinými druhy mouk. Ideální je v kombinaci 1:3, protože při tomto poměru je kaštanovou mouku stále cítit a dodává pečivu krásnou barvu. Tato mouka je 100% bezlepková, proto ale hůře spolupracuje s kynutým těstem.
Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 400 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.