Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

FAGRON Methionin 500 - 100 tablet

97
5
starstarstarstarstar  97 %
FAGRON Methionin 500 - 100 tablet
Methionin 500 je vhodný pro osoby při zvýšeném tělesném výkonu. Více informací
Kód výrobku: 98572
Cena s DPH: 324 Kč
Dostupnost: do 3 dnů
Odešleme ze skladu: Středa 7.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku FAGRON Methionin 500 - 100 tablet

(97 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
kacastepanek(09.08.2014)starstarstarstarstar

skvělý produkt velmi mi vyhovuje

meszarosova_martina@centrum.cz(30.12.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(19.04.2013)starstarstarstarstar

super, doporučuji všem

PRO: super na vlasy, pleť i hubnutí.
PROTI: nic
jarca(17.03.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(07.02.2013)starstarstarstarstar

užívám pravidleně na doporučení specializované lékařky a jsem spokojená

Jana(05.01.2013)starstarstarstarstar

Zatím jediný přípravek,který mi pomohl s vypadáváním vlasů!

PRO: Už mi skoro přestaly padat vlasy.
PROTI: Zatím o ničem nevim.
Ověřený zákazník(16.12.2012)starstarstarstarstar

užívám krátkou dobu

Ověřený zákazník(08.12.2012)starstarstarstarstar

Objednala jsem si na doporučení své kadeřnice a funguje to.

PRO: Jednoduché užívání
PROTI: Značně velké tablety
Ověřený zákazník(28.07.2012)starstarstarstarstar

Vlasy mi po něm přestali opravdu trochu padat, což považuji za velký úspěch neb už jsem toho vyzkoušela mnoho.

PRO: Vlasy mi po něm přestali opravdu trochu padat, což považuji za velký úspěch neb už jsem toho vyzkoušela mnoho.
Ověřený zákazník(12.04.2012)starstarstar

zatím nemohu hodnotit... užívám velmi krátce, takže účinek se ještě nemohl projevit

PRO: zatím nemohu hodnotit... užívám velmi krátce, takže účinek se ještě nemohl projevit
PROTI: zatím nemohu hodnotit... užívám velmi krátce, takže účinek se ještě nemohl projevit
Marcela Mařecová(11.07.2011)starstarstarstarstar

Začala jsem ho užívat na doporučení přítelkyně a taky si myslím,že jsem při jeho užívání malinko zhubla

PRO: Užívám ho na podporu růstu vlasu
Kreuzová(21.02.2011)starstarstarstarstar

Výborná podpora při hubnutí.

Šugryna(12.12.2010)starstarstarstarstar

Absolutni spokojenost!!Prestaly mi po nem padat vlasy

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu