Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

SVUS MenoMax 60 tablet

91
3
starstarstarstarstar  91 %
akceSVUS MenoMax 60 tablet
Maximální úleva během menopauzy - přírodní nehormonální přípravek s extrakty ze sóji je prospěšný při překonávání nepříjemných projevů klimakteria. Více informací
Kód výrobku: 67800
Běžná cena: 542 Kč (ušetříte: 167 Kč = 31 %)
Cena s DPH: 375 Kč
Dostupnost: skladem > 5 ks
Odešleme ze skladu: Pondělí 5.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku SVUS MenoMax 60 tablet

(91 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
pampelucha@seznam.cz(06.10.2014)starstarstarstarstar

mohu doporučit, po týdny užívání ustoupily potíže - návaly, pocení

JaninaJ(26.09.2013)starstarstarstar

Mitzi(25.04.2013)starstarstarstar

Menomax užívám asi tři roky na potíže doprovázející menopauzu (zejména návaly). Předtím jsem užívala i jiné přípravky (Minapent, Estromenox). Návaly zatím postupně takřka ustaly (netuším, zda kvůli Menomaxu, či spíše kvůli přirozenému procesu). Menomax jsem si nakonec vybrala kvůli jeho relativně jednoduchému složení (obsahuje hlavně látky ze sóji). Zatím ho budu užívat dál, abych svému dohasínajícímu tělu dodala alespoň nějaké fytoestrogeny náhražkou za klesající ženské hormony. V každém případě mi tento přípravek patrně pomohl překonat nejdramatičtější období a převedl mě do klidnější fáze menopauzy. Cenově je srovnatelný s jinými obdobnými nehormonálními přípravky, v některých případech je spíše cenově přijatelnější.

PRO: Dlouholetá dobrá zkušenost s přípravkem, cenově srovnatelný s jinými.
PROTI: Nic.
Alena(27.01.2013)starstarstarstarstar

Na poprvé to byla zkouška, dále si produkt kupuji pravidelně.

PRO: Odstranění potíží v souvislosti s menopauzou.
tkulhanek(06.10.2012)starstarstarstar

Ověřený zákazník(06.06.2012)starstarstarstarstar

vynikající, účinek jsem pozorovala již po 3 dávce, všem ženám, které nemohou hormonální tablety můžu maximálně doporučit.

Ověřený zákazník(09.11.2011)starstarstarstarstar

perfektní

PRO: dobrý ,pomáhá ,nepřibývá se na váze
Gretka(17.10.2011)starstarstarstar

Vyhovuje mi jako prostředek ke stabilizaci zdrav. stavuTablety půlím,celé se mi obtížně polykajíAno,doporučilaPro dostačující účinek

PRO: Vyhovuje proklamovaným účinkemV průběhu užívání není třeba zvyšovat dávkování
Petra Hrtánková(28.07.2011)starstarstarstarstar

S tímto produktem na klimakterium jsem nad míru spokojena.Doporučila jsem Menomax svému lékaři a 2 kolegyním. JE VÝÝÝÝÝÝBORNÝ:-))!!!!!!!!!!!!!!

PRO: Užívám Menomax 4,5 roku .VÝBORNÉ.
Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu