Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

MEDPHARMA Kyselina listová 800 mcg 107 tablet

85
21
starstarstarstarstar  85 %
akceMEDPHARMA Kyselina listová 800 mcg 107 tablet
Kyselina listová je spolu s vitaminem B12 nepostradatelná pro tvorbu červených krvinek a syntézu nukleových kyselin. Kyselina listová má příznivé...Více informací
Kód výrobku: 103837
Běžná cena: 92 Kč (ušetříte: 13 Kč = 14 %)
Cena s DPH: 79 Kč
Dostupnost: Skladem do 24 hodin
Odešleme ze skladu: Pondělí 5.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku MEDPHARMA Kyselina listová 800 mcg 107 tablet

(85 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
Birchwood(31.10.2016)starstarstar

Ludmila Žídková(18.10.2016)starstarstarstarstar

zuzanasupikova(09.09.2016)starstarstarstarstar

rosecka.z@seznam.cz(12.10.2015)starstarstarstarstar

anka(02.10.2015)starstarstarstar

anipol(22.08.2015)starstarstarstarstar

lindalojdova@email.cz(10.07.2015)starstarstarstarstar

martina(01.04.2015)starstarstarstarstar

vyborna

katka-brunclikova@seznam.cz(05.02.2015)starstarstar

jana.havrlikova@centrum.cz(22.01.2015)starstarstarstarstar

Ivka89(18.01.2015)starstarstarstar

Tulíček(12.09.2014)starstarstarstar

elibaba(09.06.2014)starstarstarstarstar

Účinná látka za dobrou cenu

petrusik(23.02.2014)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(17.01.2013)starstarstarstarstar

Výhodné balení

simona2002(06.01.2013)starstarstarstarstar

susu178(08.12.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(15.11.2012)starstarstarstarstar

je důležitá

PRO: cena
PROTI: nic
Ověřený zákazník(25.10.2012)starstarstarstar

Doporučuji nastávajícím maminkám.

Kateřina Hubená(18.09.2012)starstarstarstar

chalcedonka(06.08.2012)starstarstarstarstar

při delším používání spokojenost

Ověřený zákazník(26.04.2012)starstarstarstar

Velké balení za dobrou cenu.

hani811(19.04.2012)starstarstar

Henry(10.01.2012)starstarstarstar

Ještě jsem nepoužil

PRO: cena
PROTI: ?
martinadl(02.01.2012)starstarstarstarstar

dobrá koncetrace

Veronika Režná(29.09.2011)starstarstarstar

Spokojena

PRO: ok
PROTI: velký obal, malé tablety
Ověřený zákazník(24.09.2011)starstarstarstar

Asi nejlepší volba v poměru cena/tabletka.

Oldřiška(23.08.2011)starstar

Jedná se o doplněk stravy.Zkušenosti zatím nemám, užívám jej krátkodobě.Produkt je určen pro zdravý vývoj plodu a má se užívat i cca 3 měsíce před plánovaným početím... Tak uvidíme, jak to vyjde :)

PRO: je v plastové krabičce
PROTI: nechápu, že je krabička tak veliká. Po rozbalení jsem zjistila, že jsou prášky jen na dně a zbytek je opravdu jen vzduch. Vyjádřeno v procentech, dobrých 95 % obsahu krabičky je prázdných! To mě štve, protože to zbytečně zdražuje poštovné.
Ověřený zákazník(16.08.2011)starstarstar

jedna z mnoha na trhu

Ověřený zákazník(31.07.2011)starstarstar

příště více nastuduji nabídku

PRO: vše OK
PROTI: obrovký obal,pár tablet
EvulinkaH(01.07.2010)starstarstarstar

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu