Kokosový cukr je ideální alternativou rafinovaného cukru. Má nízký glykemický index a obsahuje velké spektrum živin.
Wolfberry kokosový cukr se vyrábí ze sladké šťávy kokosových květů. Místní domorodci musí pro získání tohoto nektaru naříznout palmové okvětí a po sesbírání z této šťávy nechávají velmi pomalým zahříváním odpařit vodu. Výsledným produktem jsou světle hnědé až žlutohnědé krystalky kokosového cukru, které mají výbornou a plnou chuť s mírně karamelovým podtónem.
Toto sladidlo se v jihovýchodní Asii používá již tisíce let, ale do našeho “civilizovaného“ světa se dostalo teprve poměrně nedávno.
Je to ideální náhražka rafinovaného, případně třtinového cukru, která se velmi dobře rozpouští a výborně se tedy hodí do všech nápojů – čajem počínaje, smoothie nápoji konče. Jeho vlastnosti ale oceníte i při přípravě zmrzlin, jogurtů, nebo dezertů, kterým dodá zajímavou chuť.
| Energetická hodnota | 1574 kJ / 376 kcal |
| Tuky | 0.1 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0.04 g |
| Sacharidy | 92.9 g |
| z toho cukry | 92.9 g |
| Vláknina | 0.5 g |
| Bílkoviny | 1.0 g |
| Sodík | 372 mg |
| Vlhkost: max. | 2 g |
BIO výrobek pod kontrolou: CZ-BIO-002
Indonésie.
SkladováníSkladujte v uzavřené originální dóze, nebo v jiné uzavřené nádobě na chladném a suchém místě. Skladujte mimo dosah přímého světla, nejlépe při teplotě 20°C - 25°C.
Balení obsahuje 500 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.