Ječná kaše je kombinací velmi hodnotných obilovin. Základ tvoří ječmen (33 %) s ovsem a chuť dotváří celozrnná rýže a špalda. Snadná příprava.
Skladem více než 5 kusů Zítra odešleme, u vás pozítří (S přepravcem PPL o den dříve)
Ječmen je plodina, která působí v lidské výživě již tisíce let. Je známé, že ječná kaše byla v antice pokrmem gladiátorů díky svým nutričním vlastnostem. Je zdrojem sacharidů, kvalitních bílkovin, vitamínů skupiny B a E a řady minerálů. Vlákninu ječmene i ovsa tvoří optimální poměr mezi rozpustnou a nerozpustnou složkou. Polysacharidy – beta-glukany, které tvoří podstatnou část té rozpustné, jsou ceněny pro svůj pozitivní vliv na organismus.
Do teplého mléka či vody vmícháme cereální kaši Nomina, až docílíme požadované hustoty. Necháme 2–3 minuty odstát.
33 % ječmen, ovesná krupice, rýže natural, pšenice špalda celozrnná, ovesné vločky.
Energie 1576 kJ/373 kcal, Bílkoviny 12 g, Sacharidy 69 g, z toho cukry 1 g, Tuky 3,5 g, NMK 0,7 g, Vláknina 8,1 g, sůl <0,1 g.
Při relativní vlhkosti do 75 % a teplotě do 30 °C, vždy uzavřené v původním obalu.
Při dodržení skladovacích podmínek je trvanlivost výrobku 12 měsíců od data výroby.
300 g
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.