Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

KARSIVAN 50 A.U.V. TBL 2X30X50MG

94
2
starstarstarstarstar  94 %
KARSIVAN 50 A.U.V. TBL 2X30X50MG
Zlepšení prokrvení mozku a periferních tkání u psů. Více informací
Kód výrobku: 28914
Cena s DPH: 334 Kč
Dostupnost: skladem 1 - 2 ks
Odešleme ze skladu: Pondělí 5.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku KARSIVAN 50 A.U.V. TBL 2X30X50MG

(94 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
janik.martina(26.11.2015)starstarstarstarstar

amazonka(09.05.2015)starstarstarstarstar

mam 12-ti leteho pejska, ma jiz po trech mozkovych prihodach, Karsivan hodne pomohl se zotavenim, na doporuceni veterinare uzivani jiz naporad.

Ověřený zákazník(08.03.2013)starstarstarstarstar

fena je kromě zraku a sluchu v dobré kondici

PRO: 17tiletá fena jezevčíka dlouhodobě užívá
Ověřený zákazník(23.08.2012)starstarstarstar

domnívám se,že přípravek zkvalitňuje život mému starému pejskovi

Jarmily(08.07.2012)starstarstarstarstar

Velmi tento přípravek naší Šarynce .pomohl.

PRO: Máme 16 fenečku a velmi jí tento přípravek pomohl.
Irena K.(03.05.2012)starstarstarstarstar

Produkt jsem už před časem jedné chovatelce doporučila.

PRO: Mám 12 letého psa - rasa Cavalier King Charles Spaniel, který už nemá v pořádku srdíčko a několikrát došlo i ke kolapsu - Karsivan mi byl doporučen u vetrináře, kde jsem ho i předtím kupovala. Vždy pomohl pejskovi postavit se na nohy během několika minut. Pes váží 10 kg a bere 2x deně 1/2 až 1 tabletu.
Jan Pražák(22.09.2011)starstarstarstar

Pro starší malátné psy velmi doporučuju, mají pak víc ze života. Jen škoda, že je to tak drahé.

PRO: Výsledky jsou znatelné už druhý den, naše malátná stará fenka je čilejší a už tolik přes den nespí.
PROTI: Velmi vysoká cena, stačí ale poloviční dávka, než je doporučena, i tak je vidět zlepšení.
Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu