Velmi světlý jemný a luxusní sirup, vynikající pomocník při nahrazování rafinovaného bílého cukru.
Skladem více než 5 kusů Dnes odešleme, u vás zítra
Předehřejeme si troubu na 180 °C. V míse prošleháme vejce, vanilkový prášek, javorový sirup a rozpuštěný kokosový olej. Z nastrouhané cukety vymačkáme šťávu. Poté ji přidáme do mísy s tekutou směsí a dobře promícháme. V jiné míse promícháme všechny suché ingredience tak, aby ve směsi nezbyly žádné hrudky. Poté přidáme suchou směs do směsi tekuté a mixujeme dohladka. Můžeme použít elektrický mixér. Pečící formu o velikosti 15 x1 5 cm si vymažeme kokosovým olejem, vlijeme do ní těsto a rovnoměrně ho uhladíme. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme po dobu 50 až 60 minut, nebo dokud špejle zapíchnutá do středu nevyjde suchá.
Chléb můžeme servírovat teplý s vrstvou ghí či másla.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.