Římský kmín jemně mletý patří k základnímu koření indické kuchyně.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Je mírně nakyslý a hodně výrazný, proto je třeba s ním zacházet opatrně. Používá se převážně v indické, mexické a arabské kuchyni.
Do zeleninových, rýžových a luštěninových pokrmů. Vhodný na dochucování polévek a různých dušených pokrmů. Používá se např. při nakládání zeleniny a sýrů. Často se používá s hořčičnými semínky na počátku vaření - opéká se na rozpáleném tuku a pak teprve se přidávají ostatní ingredience.
Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obale.
Balení obsahuje 100 g.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.