Římský kmín celý patří k základnímu koření indické kuchyně. Má příjemnou, silně aromatickou vůni a ostrou, kořeněnou chuť.
Produkt je dočasně nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Je mírně nakyslý a hodně výrazný, proto je třeba s ním zacházet opatrně. Používá se převážně v indické, mexické a arabské kuchyni.
Do zeleninových, rýžových a luštěninových pokrmů. Vhodný na dochucování polévek a různých dušených pokrmů. Používá se např. při nakládání zeleniny a sýrů. Často se používá s hořčičnými semínky na počátku vaření - opéká se na rozpáleném tuku a pak teprve se přidávají ostatní ingredience. V Indii se s ním koření kari, čočka a rýžové pokrmy. V kuchyni v arabských zemích se používá do salátů, na Méchoui a na Kebab.
Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obale.
Balení obsahuje 50 g.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.