Kakaová hmota je základní surovinou pro výrobu čokolády... A můžeme ji použít při přípravě cukrovinek.
Skladem více než 5 kusů Zítra odešleme, u vás v pondělí 15. 8.
Naše kakaová hmota se získává z nepražených kakaových bobů Criollo pěstovaných v podmínkách ekologického zemědělství. Výroba kakaové hmoty probíhá za nízké teploty, a tím si hmota uchovává nejen skvělé chuťové vlastnosti, ale i významné nutriční prvky včetně aktivních enzymů.
BIO kakaová hmota, kousky.
Země původu: Peru
Kakaová hmota slouží jako základní surovina pro výrobu čokolády. Můžete ji jíst jen tak nebo přidat do pokrmů, které máte rádi. Vhodná je do müsli, jogurtu, na pečení i vaření.
Balení obsahuje 250 g.
Skladujte v suchu při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti 50-60 %. Chraňte před přímým slunečním zářením.
Abychom vám usnadnili rozhodování, zobrazujeme také recenze tohoto produktu z e-shopu MojaLekáreň.sk, který je slovenskou "sestrou" Lékárna.cz. Věříme, že informační hodnota recenze převáží nad tím, že se při čtení trochu potrápíte se slovenštinou.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.