Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

ENERGY Gynex 30 ml

93
33
starstarstarstarstar  93 %
akceENERGY Gynex 30 ml
Najděte ztracenou rovnováhu - doplněk stravy Gynex napomáhá k vyrovnané mysli i hormonální hladině. Podporuje plodnost, imunitu a psychickou pohodu. Více informací
Kód výrobku: 104867
Běžná cena: 520 Kč (ušetříte: 121 Kč = 23 %)
Cena s DPH: 399 Kč
Dostupnost: skladem > 5 ks
Odešleme ze skladu: Pondělí 12.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku ENERGY Gynex 30 ml

(93 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
Marie87(26.11.2016)starstarstarstarstar

berouskova(26.10.2016)starstarstarstarstar

Lola.x(21.09.2016)starstarstarstarstar

Perfektní bylinkový přípravek,pomohl mi s menstruací a díky němu jsem nemusela brát zbytečné léky. Děkuji za něj.

mbelochova@seznam.cz(20.09.2016)starstarstarstarstar

přípravek mi pomohl při vleklých zánětech, na které jsem dostávala různá antibiotika a totálně mi rozhodili organismu, super rozhodně doporučuji

kacik.pr(07.09.2016)starstarstarstarstar

simuiv(31.07.2016)star

Gynekologické problémy se mi po tomto ještě zhoršily.

lenka.malkova@zdas.cz(14.06.2016)starstarstarstarstar

Na gynex nedám dopustit.

verdaberda@seznam.cz(04.04.2016)starstarstar

hlinkova.m@email.cz(22.02.2016)starstarstarstarstar

Spokojenost, pravidelně užívám již několik let, výborný na cysty v prsou a jiné ženské potíže.

miriamv00(16.02.2016)starstarstarstarstar

monika.svajdova@seznam.cz(30.11.2015)starstarstarstarstar

po dvou měsících výrazně upravil nerovnováhu hormonů - bolesti hlavy, nevolnosti, PMS, ... pokračuji v užívání

Yweta.Plechata@seznam.cz(04.11.2015)starstarstarstarstar

Produkty ENERGY užívám několik let.

lucie.zavodna@gmail.com(31.10.2015)starstarstarstarstar

Pomohl mi s těhotenstvím (po 3 letech). Nevěřila jsem v jeho účinek, ale byla jsem velmi příjemně překvapena. Stojí za to.

rosecka.z@seznam.cz(12.10.2015)starstarstarstarstar

kamilka.cechova@gmail.com(17.07.2015)starstarstarstarstar

tunkovam@gmail.com(03.06.2015)starstarstarstarstar

gaguna(04.02.2015)starstarstarstarstar

Kapky jsou skvělé na úpravu cyklu a problémy s nimi spojené. Jenom doporučuji!

anipol(02.01.2015)starstarstarstarstar

VB(24.06.2014)starstarstarstarstar

chottovavendula(21.05.2014)starstarstarstarstar

Drahé, ale velmi účinné kapky! Gynex jsem začala užívat po vysazení HAK a menstruace se za 2 měsíce opět dostavila!

jitasa(13.04.2014)starstarstarstarstar

holickovas(11.02.2014)starstarstarstarstar

vyše roka a pol som nemala menstruaciu kvoli vysadeniu antikoncep. Za mesiac a pol užívania prišla, za mna zazrak.

alenka35(04.02.2014)starstarstarstarstar

snadné dávkování, dobrá chuť, funguje

hkohoutice(02.01.2014)starstarstarstarstar

Doporučuji.

Lenicka(12.07.2013)starstarstarstarstar

chutove dobre, pomohl mi s menstruacnimi problemy.

Langerovaveronika@centrum.cz(03.07.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(03.06.2013)starstar

Pomohl

PRO: 100% funguje
PROTI: Vyšší cena
Ověřený zákazník(09.05.2013)starstarstarstar

Zaujal mě širokým spektrem . Cítím se lépe - hlavně po psychické stránce.

PRO: Přivedli mě k tomu přečtené recenze Možnost předejít gynekologické operaci, která je přede mnou
Ověřený zákazník(09.05.2013)starstarstarstarstar

Zatím nemohu hodnotit efekt, chuť je hořce bylinná

Tereza(27.04.2013)starstarstarstarstar

Tento produkt mi byl doporučen, neboť jsem měla problémy s otěhotněním-hlavně cyklem. Momentálně jsem na tom tak, že už mám vše v pořádku a jen se snažíme o to mimčo:)

PRO: Výborný bylinný produkt pro rozhozené ženské tělo:)
tittle(27.03.2013)starstarstarstarstar

Zatím splňuje vše, co jsem od něj očekávala. Po ukončení braní antikoncepce jsem si chtěla dát tělo "dohromady" a myslím si, že se to daří. Zatím beru gynex 1 měsíc, cyklus se prodloužil na klasických 28 dní a bolestivost a další projevy vymizely. Uvidíme, na co dalšího budou mít kapky vliv :)

PRO: Upravuje cyklus a zmírňuje projevy blížící se menstruace.
PROTI: -
pafca(21.03.2013)starstarstarstar

Ověřený zákazník(05.03.2013)starstarstarstarstar

Vybrala jsem si tento přípravek na základě recenzí na internetu. Nevýhodou je vyšší cena, ale přípravek splnil účel, takže doporučuji.

PRO: pomohl mi upravit velmi dlouhý cyklus
PROTI: cena
erika(10.02.2013)starstarstarstarstar

jana(30.01.2013)starstarstarstar

doporučuji tento obchod

PRO: super
PROTI: žádné
pover(24.10.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(25.08.2012)starstarstarstar

celkově dobrý, cenově dostupný výrobek, který mi pomáhá při menstruačních problémech

Ověřený zákazník(31.07.2012)starstarstarstar

fajn, bez negativ, jednoduché použití

PRO: použití
PROTI: žádné
Ověřený zákazník(21.07.2012)starstarstarstarstar

Nemohu zatím ještě nic říct nic jsem ještě nezpozorovala přípravek užívám velmi krátkou dobu.

meisnerova.zuzana(13.07.2012)starstarstarstarstar

martinadl(02.01.2012)starstarstarstarstar

přírodní produkt, upravuje cyklus a pomáhá při menstruačních bolestech

somozka(06.10.2011)starstarstarstarstar

beru již 4měsíce a opravdu se cítím jinak, nemám bolesti, infekce ani PMS

Coudy(25.10.2010)starstarstarstarstar

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu