Krátká, vysoce kvalitní rýže určená především k přípravě pravého sushi.
Skladem více než 5 kusů Pozítří odešleme, u vás v úterý 30. 4.
Speciální druh rýže, který se využívá hlavně v japonské kuchyni, a to hlavně na přípravu různých druhů sushi. Její zrnka mají oválný tvar, po uvaření je lepkavá, aby se mohla dobře tvarovat a nabírat hůlkami.
Rýži nikdy nesolíme při vaření. Hrnec překryjeme (ideálně průhlednou) pokličkou po celou dobu přípravy. Prudce uvedeme do varu a poté vaříme 15 min pozvolna bez nadzvedávání pokličky. Poté odstavíme z plotny, dáme pod pokličku utěrku a ponecháme ještě 10 minut přikryté.
Skladujte při teplotě do 25 °C, ve stínu a relativní vlhkosti do 70 %. Chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření sáček dobře uzavřete. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 500 g.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.