Třtinový cukr je výborný do kávy, čaje, domácích limonád i na pečení dezertů, na výrobu mojita.
Vyrábí se z cukrové třtiny jejím lisováním a následně vařením získané šťávy.
Výborný do kávy, čaje, domácích limonád i na pečení dezertů, na výrobu mojita. Zkrátka všude tam, kde jste zvyklí používat klasický bílý cukr.
Ukládejte mimo dosah dětí. Neužívat v případě přecitlivělosti na některou ze složek. Spotřebujte do data uvedeného na obalu. Skladujte při relativní vlhkosti do 70 % a teplotě do 25 °C.
Balení obsahuje 5000 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.