Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

COLAFIT DUO 2 x 60 kostiček + dárek ZDARMA

90
31
starstarstarstarstar  90 %
Výrobek je už delší dobu nedostupný.
Objednali jsme ho, ale dodavatel
nám zatím nepotvrdil datum doručení
na náš sklad.

 

COLAFIT DUO 2 x 60 kostiček + dárek ZDARMA
Vysoce kvalitní a žádaný doplněk stravy, který dodává tělu kolagen, čistoty 99,9 %. Více informací
Kód výrobku: 7926
Běžná cena: 825 Kč (ušetříte: 107 Kč = 13 %)
Cena s DPH: 718 Kč
Dostupnost: krátkodobě nedostupný
Přidat do oblíbených
Napište mi, až bude výrobek u dodavatele29 Kč za všechny druhy dopravy!

Doporučený produkt

Popis výrobku a recenze

COLAFIT pro psy a kočky 30 kostiček

akceCOLAFIT pro psy a kočky 30 kostiček
Kód výrobku 50163
Běžná cena 315 Kč (ušetříte: 101 Kč = 13 %)
Cena s DPH: 214 Kč
Původní cena: 315 Kč
Ušetříte: 32 %
Dostupnost:
skladem > 5 ks
Přidat do oblíbených
ks

Recenze výrobku COLAFIT DUO 2 x 60 kostiček + dárek ZDARMA

(90 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
frantisek(29.10.2014)starstarstarstarstar

styrcova@atlas.cz(06.10.2014)starstarstarstarstar

stepan(07.09.2014)starstarstarstarstar

s.y.k.i.c(09.07.2014)starstarstar

Luna(26.05.2014)starstarstarstarstar

ivanova(17.11.2013)starstarstarstarstar

S výrobkem jsem spokojená, pomáhá.

kalimero(16.11.2013)starstarstar

jarmilakobzova(18.08.2013)starstarstarstarstar

lilancz22(31.07.2013)starstarstarstarstar

doporučuji všem kdo má problémy s klouby. užívám dlouhodobě.

Václav Šiška(21.06.2013)starstar

doporučeno ortopédem

PRO: jednoduché užívání
Ověřený zákazník(04.06.2013)starstar

Uvidíme časem, zda pomůže nebo ne.

PRO: .
PROTI: .
Ověřený zákazník(10.05.2013)starstarstarstarstar

ok

PRO: ok
lidkamikesova@seznam.cz(08.05.2013)starstarstarstar

Jari1(17.04.2013)starstarstarstarstar

molga(27.03.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(26.03.2013)starstarstarstarstar

přípravek jsem již užívala,pomohl mi na bolest kolena

maygot(19.03.2013)starstarstarstarstar

lucii(14.03.2013)starstarstarstarstar

verunacek(21.02.2013)starstarstarstarstar

Capy(27.01.2013)starstarstarstarstar

Zmigy(20.01.2013)starstarstarstarstar

vymetal(19.01.2013)starstarstarstarstar

Gabimen(02.01.2013)starstarstarstarstar

skejna(23.12.2012)starstarstarstarstar

okobrlova@seznam.cz(13.12.2012)starstarstarstarstar

dárek pro babičky

susu178(08.12.2012)starstarstarstarstar

ondrejo(06.12.2012)starstarstarstarstar

Výborný. Dlouho trvající pocity, že po námaze není všechno v pořádku v bederních klouběch - odezněly.

PetraV.(12.11.2012)starstarstarstarstar

tomas.rusy@centrum.cz(12.09.2012)starstarstarstarstar

lamak(28.08.2012)starstarstarstarstar

Suri(06.08.2012)starstarstarstarstar

Vynikající přípravek, užívání-denně jedna kostička na lačno, tak to snad zvládne každý s chutí.

jakubinska(05.08.2012)starstarstarstar

Ověřený zákazník(08.04.2012)starstarstarstarstar

tento přípravek užívám již delší dobu a jsem s ním spokojená

PRO: odstranění bolesti kolen
Jiří Fuchs(11.03.2012)starstarstarstarstar

Viz. výše. Zatím nemohu sdělit žádné poznatky, beru krátce. Doporučuji, každý musí vyzkoušet sám.

PRO: Snadné polykání, přípravek je bez chuti. Doporučil mně ho známý.
Ing. Dagmar Arbetová(16.01.2012)starstarstar

Nákup zasse časem zopakuji

PRO: sleva
PROTI: nic jsem neobjevila, ale mohl by se otevírat snadněji
zázvor(30.12.2011)starstarstarstarstar

Zatím jsem (po úraze kolene) použil PROENZI 3, ale tento přípravek má úplně skvělý "nástup", pokud to tak bude i nadále - fakt doporučuji.

Libuše Kubínová(21.12.2011)starstarstarstarstar

doufám,že tento připravek bude mít nejlepší účinky na mé bolavé klouby

PRO: obsahuje nejvyšší procento kolagenudoufám,že mi také nejlépe pomůže od bolestí kloubůjestli ano již u tohoto přípravku zůstanuzatím nemám zkušenost s tímto přípravkem používala jsem proenzi a jiné různé
tradesman(20.12.2011)starstarstarstar

Ověřený zákazník(19.12.2011)starstarstarstarstar

již jsem jej dříve brala

PRO: pomáhávyzkoušeno
Ověřený zákazník(19.12.2011)starstarstarstar

zkušenost s výrobkem nemám, protože to je dárek

PRO: český výrobekvýborné recenze
Ověřený zákazník(16.12.2011)starstarstar

Doporučuji všem.

Jirka(16.12.2011)starstarstarstar

Shrnutí viz výše.Produkt dopručuji všem, zejména jako prevenci.

PRO: Používám produkt dlouhodobě a nemám s klouby problémy. Věřím, že je to ve velké míře ovlivněno tímto produktem. Produkt je skladný, výborně se užívá.Na doporučení lékaře z ÚN v Brně před cca 10 lety.
Irena Suchánková(06.12.2011)starstarstarstar

Kupuji tento produkt 2x do roku. Cítím se pohyblivější a též se to objevilo i na mé pleti. Všem doporučuji !!

Ověřený zákazník(05.12.2011)starstarstarstar

Zboží jsem viděla reklamovat v televizním pořadu a velmi mě to zaujalo a proto jsem jej objednala k vánocům pro své rodiče.Dle informací které jsem obdržela k tomuto výrobku věřím v jeho účinnost a věřím ,že i moje rodiče budou spokojeni.

Hana Hošková(05.12.2011)starstarstarstarstar

manžela bolelo koleno,zkoušeli jsme všechno možnépravděpodobně to zabralo,koleno je lepšídoporučila bych

PRO: snadno se polykározhodli jsme se na základě reklamyvypadá to,že zabírá
PROTI: nic
Miroslav Němeček(27.11.2011)starstarstarstarstar

Produkt jsem si vybral,vyděl jsem reklamu.Jsem sám zvědavý jak mi kostičky pomůžou.

Ověřený zákazník(24.11.2011)starstarstarstarstar

po cca 14 dnech se projeví účinek - velmi dobré

PRO: dobrý na klouby
Ověřený zákazník(23.11.2011)starstarstarstarstar

výborný na klouby

Ověřený zákazník(23.11.2011)starstarstarstar

totéž

PRO: nevím-dárek
PROTI: totéž
Ověřený zákazník(11.11.2011)starstarstarstar

Colafit je vyborny na klouby, na rozdil od jinych specializovanych vyrobku je jeho cena tretinova a funguje lepe. Odzkouseno i na babicce :)

PRO: cenafunkcnost
Ověřený zákazník(14.10.2011)starstarstarstar

děti aktivmě sportují a jsou v období dospívání, myslím si, že i když jí pestrou stravu neosahuje tolik kolagenu, aby měly dostatečně chráněné klouby, Colafit je pro mě dobrým a užitečným doplňkem i do budoucna

PRO: regenerace kloubů produkt je pro děti a mládež
Ověřený zákazník(13.10.2011)starstar

začla jsem s užívánín poprvé a krátce jej užívám

Soňa Střítecká(21.07.2011)starstarstarstar

Lék užívám krátkou dobu, jeho konkrétnější účinky snad poznám, předpokládám po užití 1 balení

PRO: opotřebované klouby potřebují nějakou podporuinformaci o tomto výrobku jsem získala sledováním pořadu Receptář, kdy hovořil o složení a účinnosti odborníkjiné výrobky mi způsobovaly zažívací potíže
Picrochol(25.10.2010)starstarstarstarstar

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu