Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

CAPILLAN vlasový aktivátor 200 ml

83
13
starstarstarstarstar  83 %
akceCAPILLAN vlasový aktivátor 200 ml
Vlasový aktivátor slouží k regeneraci vlasů a vlasové pokožky. Má silně stimulující a posilující účinky. Více informací
Kód výrobku: 8116
Běžná cena: 125 Kč (ušetříte: 16 Kč = 13 %)
Cena s DPH: 109 Kč
Dostupnost: do 3 dnů
Odešleme ze skladu: Čtvrtek 8.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku CAPILLAN vlasový aktivátor 200 ml

(83 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
lillith(03.04.2016)starstarstarstarstar

Stanley1(11.12.2015)starstarstarstarstar

Yweta.Plechata@seznam.cz(20.11.2015)starstar

m-bydleni@seznam.cz(09.03.2014)starstarstarstarstar

Jsem s výrobkem spokojená, vyživuje a osvěžuje vlasy. Jiné problémy s vlasy nemám.

martimal(21.01.2014)starstarstarstar

Richard Šmídl(20.01.2014)starstar

hkohoutice(02.01.2014)starstarstarstarstar

Doporučuji.

Barbora92(19.11.2013)starstarstar

Příliš mastí vlasy, změny nepociťuji. Jediné plus je, že je to Český výrobek, i přesto mi více vyhovoval Biohar.

Dita(06.10.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(13.04.2013)starstar

Zatím nevím

jarca(17.03.2013)starstarstarstarstar

ajina(03.02.2013)starstarstarstarstar

Skutečně udržuje zdravou pokožky ve vlasech.

Ověřený zákazník(03.12.2012)starstarstarstarstar

mam vyzkouseny z minulosti, vyhovuje mi

PRO: osobne vyzkouseny jiz v minulosti prirodni produkt prima aplikace, neni to lek na polykani
Ověřený zákazník(11.09.2012)starstarstarstarstar

doporučuji :)

vikinka(18.08.2012)starstarstarstarstar

kalimero(30.07.2012)starstarstarstarstar

Jitka Šišková(06.12.2011)starstarstarstar

Minimálně po každém umytí vlasů, v případě potřeby i častěji, ho vetřu do pokožky. Takto se mi daří udržovat ekzém již mnoho let ve velmi mírné, téměř neznatelné, podobě.

PRO: tento výrobek již mnoho let používám na atopický ekzém na vlasové pokožce.
Ověřený zákazník(29.06.2011)starstarstar

Vzhledem k tomu že ho používám teprve týdem,tak nemohu zatím hodnotit

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu