Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

BIODERMA Sensibio H2O micelární voda 250 ml

95
28
starstarstarstarstar  95 %
akceBIODERMA Sensibio H2O micelární voda 250 ml
2+1 ZDARMA - při nákupu 3 produktů značky BIODERMA získáváte nejlevnější z nich ZDARMA. Vyzkoušeli už jste zklidňující přípravek na čištění a odličování pleti Bioderma? Má výborné výsledky a vysokou oblibu našich zákazníků. Více informací
Kód výrobku: 3595
Běžná cena: 419 Kč (ušetříte: 220 Kč = 53 %)
Cena s DPH: 199 Kč
Dostupnost: skladem > 5 ks
Odešleme ze skladu: Pondělí 12.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku BIODERMA Sensibio H2O micelární voda 250 ml

(95 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
ruzau@seznam.cz(05.10.2016)starstarstarstarstar

hh(22.05.2016)starstarstarstarstar

kupuji opakovaně, jsem s ní velmi spokojená

Pavla.(23.03.2016)starstarstarstarstar

Mám velmi citlivou pokožku a s touto čistící vodou jsem velmi spokojená - pleť je po použití jemná, "svěží", bez pocitu pnutí či zčervenání. Odlíčí i řasenku. Bez parfemace. Mohu určitě doporučit.

denisa(22.03.2016)starstarstarstarstar

Micelární voda je zklidňující, pleť nevysušuje a velice dobře odličuje makeup. Hodnotím jako velice dobrý odličovač. Vyzkoušeno na citlivé, suché pleti.

eflidrova@seznam.cz(22.03.2016)starstarstarstarstar

Tato čistící voda mě nadchla. Oproti konkurenci oči nevysušuje a přitom rychle a efektivně odlíčí. Příště si rovnou koupím větší - 500 ml - balení. Cena odpovídá kvalitě.

PRO: Precizní odlíčení Pokožka očí není podrážděná a vysušená
PROTI: žádná
kirra(21.03.2016)starstarstarstarstar

Mam extremne citlivou a suchou plet, ale bioderma je proste nej. Vyzkousela jsem a jsem maximalne spokojena. Prijemne voni, odlici, neni neprijemna, proste super. Doporucuji ke kazdodennimu pouziti.

PRO: i na suchou pokozku, na citlivou pokozku
szendrejka(13.03.2016)starstarstarstarstar

Mám hodně citlivou pleť a tahle čistící voda je zatím to nejlepší, co jsem kdy měla. Kupuju si pokaždé rovnou 500ml balení :)

misa@2b.cz(08.03.2016)starstarstarstarstar

Spolehlivě odlíčí, příjemná vůně, pleť nelepí. Stačí velmi malé množství. Vhodné i pro problematickou a citlivou kůži.

alcazevropy@centrum.cz(22.02.2016)starstarstarstarstar

Výborná pleťová voda. Nevěřila jsem, že odstraní řasenku a oční stíny. Byla jsem velice mile překvapena. Není parfémovaná, nezanechává žádný "mastný pocit". Mám velice citlivé oči a po použítí bez známek pálení či štípání. Vřele všem doporučuji.

PRO: + odstraní řasenku i oční stíny + bez parfemace + pro citlivou pleť i oči + nezanechává "mastný pocit"
PROTI: - vyšší cena
frimlova(16.02.2016)starstarstarstarstar

Nejlepsi co jsem kdy vyzkoušela

Romanasax(15.02.2016)starstarstarstarstar

Dokonale odlíčí bez pocitu ulepenosti, bez nutnosti dalšího oplachování. Pleť mám velmi citlivou s mastnou T-zonou a vodu snáším perfektně.

PRO: snáší ji i velmi přecitlivělá pleť. I pleť s né úplně doléčenou periorální dermatitidou ji snese bez následků. Doporučuji.
Denisa(09.02.2016)starstarstarstarstar

Skvělá pleťová voda, pro mou citlivou pleť ideální. Vřele doporučuji! :-)

PRO: je super
PROTI: nic
katka.valentovic@gmail.com(05.09.2015)starstarstarstarstar

Urbánková(18.08.2014)starstarstarstarstar

Martina Picková(04.10.2013)starstarstarstarstar

martina.nehasilova@centrum.cz(17.07.2013)starstarstarstarstar

lepší čistící vodu neznám, je opravdu bezkonkurenční

Larka(24.06.2013)starstar

výborná čistící voda na problematickou pleť

PRO: výborně čistí zjemňuje pleť stahuje póry
PROTI: možná cena
mail.weber(04.06.2013)starstarstarstar

Marta(27.05.2013)starstarstarstarstar

Šetrná k pleti,dobře čistí. Koupím znovu.

PRO: Velmi dobře čistí pokožku. Stav mé pleti se zlepšil,není místy už suchá jako bývala.
zuzana.endrstova(25.04.2013)starstarstarstarstar

maygot(19.03.2013)starstarstarstarstar

RadkaSm(05.03.2013)starstarstarstarstar

Klara(26.02.2013)starstarstarstarstar

nejlepsi odlicovaci voda, co znam

verunacek(21.02.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(29.01.2013)starstarstar

Dobrá pleťová voda

PRO: Dobře čistí kůži,zlepšuje účinnost následně nanesených krémů
PROTI: Nemám nic proti
Ověřený zákazník(28.12.2012)starstarstarstarstar

Mohu doporucit, nenalezla jsem zadne nevyhody, mozna pro nekoho prilis drahe, ale jelikoz mi voda vydrzi par mesicu, tak ve finale to neni tak drahe

PRO: perfektni pro citlivou kuzi
PROTI: zadne
hanka(20.10.2012)starstarstarstarstar

používám ji již několik let,pomohla zbavit se zarudnutí pleti okolo úst a nosu výborně odličuje

Mightyshy(15.10.2012)starstarstarstarstar

markya(08.10.2012)starstarstarstarstar

doporučuji, luxusní, jemný

PRO: velmi příjemný, jemný, neparfémovaný
PROTI: nic
hanastara(17.09.2012)starstarstarstarstar

chalcedonka(06.08.2012)starstarstarstarstar

tato voda nemá konkurenci, výborná pro citlivou pokožku, nanáším i na oči a nikdy neštípe, výborná kvalita za sice vyšší cenu, ale balení vydrží opravdu dlouho

Ověřený zákazník(29.06.2012)starstarstarstarstar

doporučuji

PRO: výborná pro citlivou pleť, pomohla vyléčit stavy acne po biologické léčbě
PROTI: cena
andrea(08.05.2012)starstarstarstarstar

Nago(26.12.2011)starstarstarstarstar

Marta Erbová(23.12.2011)starstarstarstar

Zcela mě vyhovuje

PRO: Jsem spokojená
PROTI: nemám nic proti
Ověřený zákazník(16.11.2011)starstarstarstar

velmi spokojena s tímto produktem mohu jen doporučit lidem s problematickou a citlivou pokožkou

PRO: vhodné pro atopiky i vysušenou a velmi citlivou pokožku
PROTI: poměrně vysoká cena
nemecek.ma(15.10.2011)starstarstarstarstar

Zuzana Kohoutová(12.10.2011)starstarstarstarstar

pro mou pleť skvělá volba

PRO: dobrá snášenlivost
PROTI: nic
Pavla 66(07.09.2011)starstarstar

Dcera výrobek používá a vyhovuje ji.

PRO: Produkt jsem objednávala dceři a vyhovuje ji, já osobně zkušenosti nemám.
PROTI: Na můj vkus je tato značka docela drahá záležitost
Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu