Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

Bioaquanol U stimulátor vlasového růstu 55 ml

78
13
starstarstarstarstar  78 %
akceBioaquanol U stimulátor vlasového růstu 55 ml
Stimulátor vlasového růstu BIOAQUANOL U obsahuje výtažek z měsíčku zahradního, kořene kostivalu, aloe vera a mateří kašičku. Více informací
Kód výrobku: 763
Běžná cena: 59 Kč (ušetříte: 15 Kč = 25 %)
Cena s DPH: 44 Kč
Dostupnost: skladem > 5 ks
Odešleme ze skladu: Pondělí 12.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku Bioaquanol U stimulátor vlasového růstu 55 ml

(78 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
pawjinka@gmail.com(05.09.2016)starstarstarstar

precejana(18.05.2015)starstar

jednamalaholka(20.04.2015)starstarstarstar

venc1k@seznam.cz(11.03.2014)starstarstarstar

muchtarka(10.03.2014)starstarstarstarstar

používám ho pouze po umytí vlasů (tedy obden) a i tak vidím výsledky. Vlasy méně vypadávají, jsou celkově zdravější a rostou o něco rychleji.

Barbora92(31.07.2013)starstarstarstar

Mohu doporučit. Nutné používat dlouhodobě aby byly vidět nějaké razantnější výsledky. Ale krásně voní, je příjemný.

arku(08.07.2013)starstarstarstarstar

Nauthiz(04.07.2013)starstarstar

Po měsíční aplikaci s bioaquanolem H bez výraznějších výsledků.

Jana(11.05.2013)starstarstar

Nevím zda je to Bioaquanolem U nebo H (používám je oba), ale první výsledky zatím nepozoruji - používám teprve týden, jediné co pozoruji je svědění hlavy. Někde jsem se však dočetla že to je právě dobré znamení, že pokožka na vodičky reaguje,tak snad za měsíc uvidím výsledky. :-)

PRO: Vůně
PROTI: Časté použití - mastí vlasy
žabka(04.02.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(31.01.2013)starstarstarstar

vlasy jsou po něm opravdu takové hustší a na pohled i dotek zdravější, jen to nechce používat víc jak jednou denně, protože se pak mastí

PRO: příjemná vůně snadná aplikace
PROTI: trochu mastí vlasy
Ověřený zákazník(27.11.2012)starstar

Nemohu ještě hodnotit, používám ho pár dní.

PRO: Hezky voní
Ověřený zákazník(04.09.2012)starstarstar

ještě nedokáži posoudit, zatím je to krátká doba.

jamavo(21.08.2012)starstarstar

BridgetA(02.08.2012)starstarstar

Ověřený zákazník(01.04.2012)starstarstarstarstar

nejlevnější a zároveň jediná věc, která mi s padáním vlasů pomohla, takže rozhodně doporučuji

PRO: účinnost, cena
PROTI: aplikace, "vůně"
Suri(26.12.2011)starstarstarstarstar

Příjemná vlasová voda , která při použití nemastí vlasy. Doporučuji při spokojenosti schovat lahvičku a pořídit si finančně výhodnější 250ml balení.

Ověřený zákazník(11.12.2011)starstarstarstarstar

Vlasy po něm rostou jako z vody

EvulinkaH(06.04.2010)starstarstarstarstar

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu