Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

BATAVAN 3in1 filtr do obuvi 2x100 g

96
23
starstarstarstarstar  96 %
akceBATAVAN 3in1 filtr do obuvi 2x100 g
Filtry, odstraňující z bot pachy a vlhkost, působí antibakteriálně a proti plísním. Vkládají se do obuvi v době, kdy je odložená, nejlépe přes noc. Více informací
Kód výrobku: 5288
Běžná cena: 156 Kč (ušetříte: 47 Kč = 30 %)
Cena s DPH: 109 Kč
Dostupnost: skladem
Odešleme ze skladu: Pondělí 12.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku BATAVAN 3in1 filtr do obuvi 2x100 g

(96 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
mazicko@centrum.cz(07.10.2016)starstarstarstarstar

katerina(28.08.2016)starstarstarstarstar

david.jelinek@seznam.cz(29.06.2016)starstarstarstarstar

Skvělý pomocník, dlouho vydrží, obuv nesmrdí

geizy206(27.05.2016)starstarstarstarstar

vondrakova1@seznam.cz(21.02.2016)starstarstarstarstar

Ludmila Žídková(30.12.2015)starstarstarstarstar

thera228@seznam.cz(14.01.2015)starstarstarstarstar

Skvele obuv osvezi, dlouho funguje. Kupuji opakovane

ivananed(04.06.2014)starstarstarstarstar

Výborná věc,absolutně odstraní zápach z bot,vlhkost a ještě provoní.

Petra(04.06.2014)starstarstarstar

Super věc, ještě kdyby voněly déle, tak perfektní. Ale i tak na vysušení fungují dlouho.

veronika.pathova@seznam.cz(24.04.2014)starstarstarstarstar

zunna(16.04.2014)starstarstarstarstar

nafra(16.04.2014)starstarstarstarstar

krásná vůně,účinné

casputin(22.01.2014)starstarstarstarstar

Skvěle provoní a vysuší boty, vydrží mnohem délůe než 1 měsíc jak uvádí výrobce. Doporučuji.

kate.1904@hotmail.com(05.01.2014)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(02.06.2013)starstar

Pokud potřebujete odrstanit odér z bot nebo jiného vybavení, které bývá silně zapocené, není nic lepšího. Navíc dezinfikuje a pěkně provoní (ale až po vysušení - tzn., že to "nepřeráží smrad vůní"). Lehké použití - vloží se dovnitř boty/rukavice/... a nechá se působit.

PRO: Vysuší, provoní, dezinfikuje - používám do bot a na chrániče pro kendo.
PROTI: Nic.
mtpcr(02.06.2013)starstarstarstarstar

Perfektní, zabírá i do chlapských pracovních bot.

Laďa1000(25.05.2013)starstarstarstarstar

Raadi(27.04.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(23.02.2013)starstarstarstarstar

Boty sou krásně suché, svěží a příjemně voní. S produktem jsem velice spokojen, mohu všem doporučit a budu nakupovat i nadále.

PRO: Krásná vůně Vydrží 2 - 3 měsíce Po vyjmutí jsou boty vždy krásně suché a svěží Obuv bez zápachu
PROTI: Nic
gugusek(10.01.2013)starstarstarstarstar

renka33(29.09.2012)starstarstarstarstar

spokojená moc

renka33(28.09.2012)starstarstarstarstar

můžu jen doporučit těm komu se hodně potí nohy,kupuji to mladymu a smrad je pryč a v zimě to vysálo i vlhkost,mohu jen doporučit,používá to u nás celá rodiny a vydrží 3měsíce funkční a navíc na začátku hezky voní

PRO: skvěle odvádí vlhkost a pach
PROTI: občas praskne obal,ale to se dá vysypat :-)
Ověřený zákazník(11.05.2012)starstarstarstarstar

používám hlavně do sportovních bot a fakt fungují! (trénink 3x týdně a i po roce boty vůbec nesmrdí)

PRO: - krásně voní - boty vydrží bez opravdu bez zápachu - jedny batavany vydrží klidně tři čtvrtě roku - naprostá spokojenost
PROTI: - nic
Ověřený zákazník(09.01.2012)starstarstarstar

zkouška

PRO: funkční
Jay_Nee(01.12.2011)starstarstarstar

Marketa.Srubar(21.11.2011)starstarstarstarstar

S přípravkem jsem velice spokojená. Určitě doporučuji, jeden z nejlepších přípravku pro péči o obuv a nohy které znám. Jistě budu kupovat i nadále.

PRO: - Velice příjemná parfemace - Po použití je znát že je obuv vysušená - Při pravidelném používání obuv opravdu nezapáchá- Doba použití jednoho páru je dlouhá
Handulka(23.11.2010)starstarstarstarstar

Naprostá spokojenost. Vydrží opravdu velmi dlouho.

PrincJa(18.07.2010)starstarstarstarstar

Picrochol(08.06.2010)starstarstarstarstar

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu