Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Flexitol

BATAVAN 3in1 filtr do obuvi 2x100 g

96
23
starstarstarstarstar  96 %
akceBATAVAN 3in1 filtr do obuvi 2x100 g
Filtry, odstraňující z bot pachy a vlhkost, působí antibakteriálně a proti plísním. Vkládají se do obuvi v době, kdy je odložená, nejlépe přes noc. Více informací
Kód výrobku: 5288
Běžná cena: 156 Kč (ušetříte: 47 Kč = 30 %)
Cena s DPH: 109 Kč
Dostupnost: Skladem do 24 hodin
Odešleme ze skladu: Čtvrtek 2.3.2017
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku BATAVAN 3in1 filtr do obuvi 2x100 g

(96 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
mazicko@centrum.cz(07.10.2016)starstarstarstarstar

katerina(28.08.2016)starstarstarstarstar

david.jelinek@seznam.cz(29.06.2016)starstarstarstarstar

Skvělý pomocník, dlouho vydrží, obuv nesmrdí

geizy206(27.05.2016)starstarstarstarstar

vondrakova1@seznam.cz(21.02.2016)starstarstarstarstar

Ludmila Žídková(30.12.2015)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(14.01.2015)starstarstarstarstar

Skvele obuv osvezi, dlouho funguje. Kupuji opakovane

ivananed(04.06.2014)starstarstarstarstar

Výborná věc,absolutně odstraní zápach z bot,vlhkost a ještě provoní.

Petra(04.06.2014)starstarstarstar

Super věc, ještě kdyby voněly déle, tak perfektní. Ale i tak na vysušení fungují dlouho.

veronika.pathova@seznam.cz(24.04.2014)starstarstarstarstar

zunna(16.04.2014)starstarstarstarstar

nafra(16.04.2014)starstarstarstarstar

krásná vůně,účinné

casputin(22.01.2014)starstarstarstarstar

Skvěle provoní a vysuší boty, vydrží mnohem délůe než 1 měsíc jak uvádí výrobce. Doporučuji.

kate.1904@hotmail.com(05.01.2014)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(02.06.2013)starstar

Pokud potřebujete odrstanit odér z bot nebo jiného vybavení, které bývá silně zapocené, není nic lepšího. Navíc dezinfikuje a pěkně provoní (ale až po vysušení - tzn., že to "nepřeráží smrad vůní"). Lehké použití - vloží se dovnitř boty/rukavice/... a nechá se působit.

PRO: Vysuší, provoní, dezinfikuje - používám do bot a na chrániče pro kendo.
PROTI: Nic.
mtpcr(02.06.2013)starstarstarstarstar

Perfektní, zabírá i do chlapských pracovních bot.

Laďa1000(25.05.2013)starstarstarstarstar

Raadi(27.04.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(23.02.2013)starstarstarstarstar

Boty sou krásně suché, svěží a příjemně voní. S produktem jsem velice spokojen, mohu všem doporučit a budu nakupovat i nadále.

PRO: Krásná vůně Vydrží 2 - 3 měsíce Po vyjmutí jsou boty vždy krásně suché a svěží Obuv bez zápachu
PROTI: Nic
gugusek(10.01.2013)starstarstarstarstar

renka33(29.09.2012)starstarstarstarstar

spokojená moc

renka33(28.09.2012)starstarstarstarstar

můžu jen doporučit těm komu se hodně potí nohy,kupuji to mladymu a smrad je pryč a v zimě to vysálo i vlhkost,mohu jen doporučit,používá to u nás celá rodiny a vydrží 3měsíce funkční a navíc na začátku hezky voní

PRO: skvěle odvádí vlhkost a pach
PROTI: občas praskne obal,ale to se dá vysypat :-)
Ověřený zákazník(11.05.2012)starstarstarstarstar

používám hlavně do sportovních bot a fakt fungují! (trénink 3x týdně a i po roce boty vůbec nesmrdí)

PRO: - krásně voní - boty vydrží bez opravdu bez zápachu - jedny batavany vydrží klidně tři čtvrtě roku - naprostá spokojenost
PROTI: - nic
Ověřený zákazník(09.01.2012)starstarstarstar

zkouška

PRO: funkční
Jay_Nee(01.12.2011)starstarstarstar

Marketa.Srubar(21.11.2011)starstarstarstarstar

S přípravkem jsem velice spokojená. Určitě doporučuji, jeden z nejlepších přípravku pro péči o obuv a nohy které znám. Jistě budu kupovat i nadále.

PRO: - Velice příjemná parfemace - Po použití je znát že je obuv vysušená - Při pravidelném používání obuv opravdu nezapáchá- Doba použití jednoho páru je dlouhá
Handulka(23.11.2010)starstarstarstarstar

Naprostá spokojenost. Vydrží opravdu velmi dlouho.

PrincJa(18.07.2010)starstarstarstarstar

Picrochol(08.06.2010)starstarstarstarstar

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

Mgr. Pavla Horáková
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz