Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

Barekol Antipigment krém omezující tvorbu pigmentových skvrn 50 ml

60
5
starstarstarstarstar  60 %
Barekol Antipigment krém omezující tvorbu pigmentových skvrn 50 ml
zesvětluje stávající pigmentové skvrny.zesvětluje stávající pigmentové skvrny a omezuje jejich novou tvorbu díky silnému výtažku z japonského Citrus...Více informací
Kód výrobku: 23332
Běžná cena: 113 Kč (ušetříte: 11 Kč = 10 %)
Cena s DPH: 102 Kč
Dostupnost: do 3 dnů
Odešleme ze skladu: Pondělí 12.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku Barekol Antipigment krém omezující tvorbu pigmentových skvrn 50 ml

(60 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
lenca14@centrum.cz(05.10.2016)star

miroslav.perina@gmail.com(26.06.2016)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(09.06.2013)starstar

Hledala jsem krém na pigmentové skvrnya našla tady ten.Zatím ho používám krátce tak nevím jestli bude OK.Roztírá se výborně a příjemně voní.

Lisa(02.06.2013)starstar

dobré a nemastné

PRO: dobré a nemastné
PROTI: ne
Hanka(01.05.2013)starstarstarstarstar

Potírám si hlavně vnější strany rukou, kde jsem měla tmavší pigmentové skvrny. Došlo ke znatelnému vyblednutí.

PRO: stařecké skvrny na kůži vyblednou
Jitka(02.04.2013)star

- cenová relace dobrá, ale po využití 1 balené téměř žádný účinek

PROTI: - málo účinný
Klara(26.02.2013)starstarstar

Ověřený zákazník(10.02.2013)starstar

Krém je příjemný

PRO: Zdá se mi dobrý . zatím používám krátce chci zjistit zda to funguje
Marka(08.01.2013)starstar

spíše bych nedoporučila

PRO: vuně,roztíratelnost,cena
PROTI: Hrozně se drolí,téměř nepomáhá se skvrami na pleti
agent2301(10.10.2012)starstarstar

Lenka(01.07.2012)starstarstarstar

V případě, že si dáte větší vrstvu, krém se drolí, doporučuji používat spíše na noc. Jelikož používám krátce, zatím účinek nevidím.

PRO: Dobře roztíratelné
Ověřený zákazník(19.06.2012)starstar

po měsíci používání nevidím žádný účinek (zesvětlení pigmentových skvrn)

PRO: příjemná konzistence nízká cena
PROTI: bez viditelného účinku
Karolína(25.05.2012)starstarstarstar

Krém jsem si objednala jednak kvůli příznivým recenzím a také kvůli ceně. Od sluníčka mám hodně pigmentových skrvn, tak proč ho nezkusit že? Krém je velice příjemný, i na běžné používání, v případě, že by neúčinkoval na skrvny. Myslím, že už po týdnu jsou trochu vidět výsledky. Ale možná je to taky tím, že chci, aby byly vidět. Celkově jsem s krémem spokojená a myslím, že při dlouhodobějším používání budou výsledky příznivé. Krém samozřejmě doporučuji :)

PRO: cena konzistence a vůně lehce hydratuje
PROTI: depigmentační účinek není tak zřetelný, ale možná časem
monikaveverka(26.12.2011)starstarstarstar

to droleni je neprijemne, ale da se tomu predejit kdyz po tvari rozmaznu trochu ocniho kremu z ocnich linii. pak nezlobi!

Ověřený zákazník(25.09.2011)starstarstarstar

Celkově kvalitní český krém za skvělou cenu. I když nezabere na pigmentové flíčky, tak i na běžné použití je skvělou volbou.

PRO: Příjemná vůněKrásně se roztíráHebká pokožkaCena
PROTI: Používám krátce, tak nemohu posoudit depigmentační efekt.
Jana(14.08.2011)starstarstarstar

Levný krém a přitom účinný.Mažu každý večer jen pigmentové skvrny a už po týdnu vidím výsledky.

PRO: Je to levný krém a přitom mi pigmentové skvrny blednouČetla jsem na krém recenzi a rozhodla ho koupit
Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu