Bezlepková mramorová bábovka.
99 Kč
Výhodná cena
Směs na výrobu lívanců a palačinek, vhodné při redukčních,…
285 Kč 257 Kč -10 %
Dezert ve formě malého pytlíčku se směsí pro všechny, kteří rádi…
27 Kč
Bezlepková směs na čokoládovou bábovku.
92 Kč
3 za cenu 2
Univerzální instantní směs na pečení se sladidlem, splňující podmínky…
109 Kč
Lehké bezlepkové buchty se spoustou kousků čokolády.
90 Kč
Bagetové kroužky bez lepku a laktózy.
122 Kč
Výhodná cena
Hrníčkový dortík je dezert, který za pár minut proměníte v teplý…
25 Kč
Bezlepková směs pro univerzální použití na palačinky, knedlíky,…
116 Kč
Výhodná cena
Směs na výrobu lívanců a palačinek, vhodné při redukčních,…
285 Kč 257 Kč -10 %
Výprodej
Koncentrát pro přípravu knedlíků, palačinek a těstovin.
76 Kč 69 Kč -9 %
Nízkobílkovinná směs na muffiny.
Tato mouka vzniká rozemletím blanšírovaných mandlí na jemný prášek. Přesto, že má mírně nasládlou chuť, má nízký obsah sacharidů a krom toho je bohatá na proteiny, vitamíny (A, D a E), minerály (magnesium, kalcium, draslík) a také na antioxidanty. Mandlová mouka se hodí na pečení, vaření, přípravu krémů i k zahušťování.
Vyrábí se ze sušené dužiny kokosových ořechů. Dodává pocit sytosti, přitom je však lehce stravitelná, díky tomu se hodí při redukční dietě. Vzhledem k vysokému obsahu proteinů ji ocení zejména sportovci, lidé v rekonvalescenci nebo také vegani a vegetariáni. Má nasládlou chuť, a tak při pečení a vaření může snadno nahradit část přidávaných cukrů či sladidel. Hodí se pro pečení i vaření a zároveň ji lze po smíchání s mlékem či džusem použít jako lahodný proteinovo vlákninový nápoj, který nás zasytí. Vyzkoušejte například vláčný makovec nebo fíkovo kokosové rolky.
Rýžová mouka obsahuje složené cukry, které jsou vynikajícím zdrojem živin pro svaly. Škrob z rýže se pomalu tráví, tudíž je rýžová mouka vhodná při různých dietách. Krom toho rýžová mouka neobsahuje téměř žádný tuk a za velmi hodnotnou je považována i bílkovina, kterou obsahuje. Hodí se pro pečení, vaření k přípravě kaší, omáček a také coby kvalitní složka při výrobě trojobalu. Vyzkoušejte například vynikající palačinky nebo mandlové perníčky.
Kategorii Bezlepkové moučníky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Tato mouka vzniká rozemletím blanšírovaných mandlí na jemný prášek. Přesto, že má mírně nasládlou chuť, má nízký obsah sacharidů a krom toho je bohatá na proteiny, vitamíny (A, D a E), minerály (magnesium, kalcium, draslík) a také na antioxidanty. Mandlová mouka se hodí na pečení, vaření, přípravu krémů i k zahušťování.
Vyrábí se ze sušené dužiny kokosových ořechů. Dodává pocit sytosti, přitom je však lehce stravitelná, díky tomu se hodí při redukční dietě. Vzhledem k vysokému obsahu proteinů ji ocení zejména sportovci, lidé v rekonvalescenci nebo také vegani a vegetariáni. Má nasládlou chuť, a tak při pečení a vaření může snadno nahradit část přidávaných cukrů či sladidel. Hodí se pro pečení i vaření a zároveň ji lze po smíchání s mlékem či džusem použít jako lahodný proteinovo vlákninový nápoj, který nás zasytí. Vyzkoušejte například vláčný makovec nebo fíkovo kokosové rolky.
Rýžová mouka obsahuje složené cukry, které jsou vynikajícím zdrojem živin pro svaly. Škrob z rýže se pomalu tráví, tudíž je rýžová mouka vhodná při různých dietách. Krom toho rýžová mouka neobsahuje téměř žádný tuk a za velmi hodnotnou je považována i bílkovina, kterou obsahuje. Hodí se pro pečení, vaření k přípravě kaší, omáček a také coby kvalitní složka při výrobě trojobalu. Vyzkoušejte například vynikající palačinky nebo mandlové perníčky.
Kategorii Bezlepkové moučníky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.