Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

White Pearl - Souprava pro bělení zubů

81
7
starstarstarstarstar  81 %
Prodej výrobku
skončíl
White Pearl - Souprava pro bělení zubů
Stomatologický gel na bělení zubů.Obsahuje fluoridy, které zubní sklovinu posilují a aktivně ji chrání. Gel navíc desinfikuje ústní dutinu a působí...Více informací
Kód výrobku: 10842
Cena s DPH: 646 Kč
Dostupnost: krátkodobě nedostupný
Přidat do oblíbených
Napište mi, až bude výrobek u dodavatele29 Kč za všechny druhy dopravy!

Recenze výrobku White Pearl - Souprava pro bělení zubů

(81 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
Mossigová(03.08.2016)starstarstar

matouskovalidka(30.07.2015)starstarstar

sana(13.01.2014)starstarstarstarstar

KonpiraMaru28(18.02.2013)starstarstarstarstar

Produkt umí vybělit zuby do úplné bělosti.Před prvním bělením musíte mít zuby bez kazů, doporučuji si dojít na zubní kontrolu. Bělení mi trvalo cca 20 dní, po roce jsem ho musela zopakovat, protože kouřím a piju černý čaj. Jedna tuba mi vystačila i na opakované bělení po roce. Trvanlivost gelu je ale při dobrém uskladnění dva roky. Nepociťuji vedlejší účinky, naopak mám zuby zdravější a hladší. Pomáhá také proti tvorbě zubního kamene a paradentóze. Ze začátku mi vadilo mít v puse bělící gel celou hodinu, protože po tu dobu se ani nenapijete, ani nepromluvíte, ale myslím si, že za hezké zuby to stojí. Navíc lze dobu bělení podle potřeby a snášenlivosti zkrátit na 1/2 hod. Ale mně přišlo škoda plácat gel dvakrát denně. Doporučuji kupovat na internetu, protože v obchodě většinou neseženete dvoubalení. Balení s jednou tubou stojí v drogeriích kolem 400 - 500,- Kč, dvoubalení je za necelých 660,-Kč.

PRO: Vyzkoušela jsem produkt na základě toho, co jsem se dočetla na internetu. Výbrné vlastnosti.
(11.02.2013)starstarstar

ela(21.10.2012)starstarstarstarstar

produkt jiz delši dobu dopuručuji svým přátelům jsem maximálně spokojená a zůstavám tomuto výrobku věrná. Vyzkousela jsem již mnoho podobných produktů nic se mi vsak neosvedčilo tak jako Pearl White

PRO: vynikající výsledky za velice krátkou dobu
PROTI: žádná s produktem jsem maximálně spokojená
bebrejda(20.08.2012)starstarstarstarstar

Alena Dokoupilova(20.07.2012)starstarstarstarstar

Doporucuji vsem kteri nemaji zubni kaz a chteji jen vybelit efekt se dostavi velmi brzy opravdu skvely produkt kdo zkusi tak uveri stoji to za to

PRO: opravdovy efekt beleni si ridite samy neposkozuje zubni sklovinu nedrazdi dasne
ilona(09.03.2012)starstarstarstarstar

vybrala jsem si tento produkt protože jsem již výsledky toho že funguje viděla na své kamarádce.Sama jsem na začátku neohu tedy soudit,ale věřím že budu též spokojená! :-) a budu doporučovat dále :-)

Ověřený zákazník(21.02.2012)starstarstarstar

pro krásu se musí trpět, ale produkt funguje.

Luca(12.02.2012)starstarstarstarstar

Opravdu funguje bělení, je šetrné k zubům, dokáže odhalit zubní kaz.

PRO: Opravdu funguje bělení, je šetrné k zubům, dokáže odhalit zubní kaz.
mona(23.12.2011)starstarstarstarstar

určite doporučuji !

PRO: moc na reklamy nedávám ,ale jelikož jsem si přála mít bělejší chrup,tak jsem jednou neodolala a zboží si zakoupila a musím říci že už po týdnu byl výsledek viditelný !!! zboží si objednávám již po druhé :o)
Jay_Nee(01.12.2011)starstar

Pája(22.07.2011)starstarstar

Produkt jsem si vybrala spíš ze zvědavosti,nic podobného jsem nezkoušela.Zatím jsem spokojená,po týdnu používání jsou viditelné výsledky,uvidím,jaký výsledek bude na konci používání.Myslím,že bych tento výrobek doporučila,použití je snadné a funguje.

PRO: Zatím jsem nic podobného nezkoušela,ale po týdnu používání jsou viditelné výsledky.
Picrochol(20.07.2011)starstarstar

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu