Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

WELEDA Těhotenský pěstící olej na strie 100 ml

98
16
starstarstarstarstar  98 %
WELEDA Těhotenský pěstící olej na strie 100 ml
Olej pro péči o rostoucí těhotenské bříško vyhladí pokožku a nedá striím šanci a to ani těm už vzniklým. Bříško bude krásné jako před těhotenstvím. Více informací
Kód výrobku: 5129
Běžná cena: 476 Kč (ušetříte: 57 Kč = 12 %)
Cena s DPH: 419 Kč
Dostupnost: skladem > 5 ks
Odešleme ze skladu: Středa 7.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku WELEDA Těhotenský pěstící olej na strie 100 ml

(98 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
thessay@centrum.cz(17.12.2015)starstarstarstarstar

precejana(14.07.2015)starstarstarstar

Dobře vstřebatelný a voňavý olej, ale svědění je horší než u jiných produktů.

eflidrova@seznam.cz(08.07.2015)starstarstarstarstar

Konečně produkt, který mě zbavil svědivé pokožky na rostoucím těhotenském bříšku. Všem vřele doporučuji.

denisa(03.07.2015)starstarstarstarstar

Olej má příjemnou vůni, dobře se vstřebává. První dojem na jedničku!

Danka(29.06.2015)starstarstarstarstar

Olej hezky voní, pěkně se vstřebává do kůže a zanechává příjemný pocit. Používám ho už na vzniklé strie, ale zatím krátce... Takže výsledek bude později.

fantacoke(22.06.2015)starstarstarstarstar

olej je příjemný, krásně se vstřebává, příjemně voní..používám ho na břicho a pokožka je velmi jemná a příjemná

Ludvika10(21.06.2015)starstarstarstarstar

Nevtíravá vůně,která u mě navozuje relaxační pocit. Používám hl.na prsa,podporuje pružnost a elasticitu bez zbytečného zatížení škodlivými látkami :-)

vercaolsova(20.06.2015)starstarstarstar

Příjemná vůně, ihned se vstřebává.

zudii(20.06.2015)starstarstarstarstar

Olejíček pěkně voní, hezky se roztírá. Mám hodně suchou pokožku a i když si olejíček mažu jen večer, mám potom celý den velice dobrý pocit.

plamenice(19.06.2015)starstarstarstarstar

Olej se krásně roztírá, nezanechává mastný film a příjemně voní. Navíc oceňuji skvělé složení. Určitě budu používat i dál ;)

mhanzlova(18.06.2015)starstarstarstarstar

Příjemná vůně a krásně se vstřebává, nezanechává mastné stopy. Používala jsem od začátku těhotenství a žádné strie jsem neměla, mohu jen doporučit!

piratk@gmail.com(14.06.2015)starstarstarstarstar

Tenhle olejíček je naprosto boží, a trochu návykový! krásně voní...doporučuji i pro netěhotné!

Havlová(14.06.2015)starstarstarstarstar

Po masáži tímto olejem se pleť změní na sametovou. Mohu jen litovat, že jsem jej neznala dříve, určitě by strie neměly šanci. Všem doporučuji, je to sen.

santy11@seznam.cz(04.01.2015)starstarstarstarstar

Jana Fabryova(27.04.2013)starstarstarstarstar

doporučuji, velmi příjemný, žádné strie :-)

evajochova(02.04.2013)starstarstarstarstar

Olej příjemně voní, má dobrou skluznost, mohu jen doporučit - při jeho pravidelném používání (od cca 3 měsíce těhotenství) se mi žádné strie nevytvořily.

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu