Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

TOPVET Mandlový olej 100% s vitaminem E 100 ml

84
11
starstarstarstarstar  84 %
TOPVET Mandlový olej 100% s vitaminem E 100 ml
Mandlový olej je bohatý zejména na vitamíny, minerály a nenasycené mastné kyseliny. Více informací
Kód výrobku: 73526
Běžná cena: 138 Kč
Cena s DPH: 132 Kč
Dostupnost: Skladem do 24 hodin
Odešleme ze skladu: Středa 7.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku TOPVET Mandlový olej 100% s vitaminem E 100 ml

(84 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
Barak_S(15.02.2016)starstarstarstarstar

kuliskova.a(14.06.2015)starstarstarstarstar

katulenda(02.02.2015)starstarstarstarstar

výborný olej,nádherně se vstřebává,nezanechává mastné stopy,velmi lehký,po několika dnech používání jsou na pleti vidět již první výsledky

kockak1(30.01.2015)star

Vůbec se nevsakuje, je tmavý, vypadá jako přepálený tuk, nevím na co ho vypotřebovat, ale na obličej určitě ne.

terpa(04.01.2015)starstarstarstarstar

super!

katerinasvec@seznam.cz(18.11.2014)starstarstarstarstar

hkohoutice(02.01.2014)starstarstarstarstar

Doporučuji. Skvělý.

Mumunka(19.06.2013)starstarstarstarstar

Jsem nadšená z olejů řady Topvet! Krásně voní, příjemný na pokožce, stačí pár kapek. Za málo peněz hodně muziky.

renata(12.04.2013)star

Nevhodný obal, plastová lahvička je pevná a nelze malým otvorem vymáčknout požadované množství. Je to tak na nalévání na ruce.

Kamila(07.02.2013)starstar

Ověřený zákazník(16.12.2012)starstarstarstarstar

Je i na citlivou pleť, která je po něm hebká.

PRO: Dobře se roztírá. V zimě perfektní, vyživuje a moje citlivá pleť tento olej snese.
Ověřený zákazník(02.12.2012)starstarstarstarstar

používám na vlasy i pleť a jsem nad míru spokojená!!!! :)

PRO: 100% mandlový olej bez žádných přidaných látek
lucmic(04.06.2012)starstarstarstar

mažu si bříško v těhotenství a ani v 8. měsící žádná strie! :)

PRO: přírodní - neparfemovaný
PROTI: nevoní :)
Ověřený zákazník(23.12.2011)starstarstarstarstar

příjemný olej, krásně zjemňuje

PRO: příjemný olej, krásně zjemňuje
Katka(29.07.2011)starstarstarstarstar

Luxusní olej.Pokožka je po něm hebká a vyživená.Používám ho hlavně na obličej (na noc).Jeden z nejlepších přípravků na pleť co jsem kdy vyzkoušela.

PRO: Luxusní olej.Pokožka je po něm hebká a vyživená.Používám ho hlavně na obličej (na noc).Jeden z nejlepších přípravků na pleť co jsem kdy vyzkoušela.
sharon(07.10.2010)starstarstarstar

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu