Vyrábí se z kořene keřů manioku. Je významným zdrojem karbohydrátů s nízkým obsahem cholesterolu. Univerzální kuchyňská přísada. Má široké využití.
vylepší vlastnosť cesta, lepšie drží , lepšie sa tvaruje
.
Nemôžem jesť lepok, takže niekedy môže byť problematické upiecť niečo s bezlepkovou múkou. Ale s tapiokovou múkou pečivo dopadne lepšie a neláme sa, do bezlepkovej múky navyše musíte pridať iba pár lyžíc tapiokovej múky. Taktiež, ak je tofu posypané tapiokovou múkou a vyprážané, chutí veľmi dobre.
Pouzivam namiesto kukuricneho alebo zemiakoveho skrobu, lepsie sa s nim pracuje.
Abychom vám usnadnili rozhodování, zobrazujeme také recenze tohoto produktu z e-shopu MojaLekáreň.sk, který je slovenskou "sestrou" Lékárna.cz. Věříme, že informační hodnota recenze převáží nad tím, že se při čtení trochu potrápíte se slovenštinou.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.